Primăria comunei Chiajna anunță joi că întrucât instituția nu mai lucrează cu publicul pe o perioadă nedeterminată, plata pentru serviciul apă-canal poate fi făcută la sediul societății prestatoare din strada Drumul la Chiajna nr. 1A.

Cont: RO10RZBR0000060012825844
Raiffeisen Bank-Sucursala Lujerului
E-mail: roco_instal@yahoo.com

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția print nr. 493

De asemenea, plata pentru serviciile de salubritate se poate efectua prin transfer bancar sau la orice tip de aparat PAYPOINT, cerând factura curentă la adresa de e-mail office@blue-planet.ro.
Banca: BCR
Cont: RO59NCB0077050249640001

Vă reamintim că plata taxelor și impozitelor se poate efectua online pe platforma www.ghiseul.ro, iar celelalte petitiții pot fi trimise pe adresa noastră de e-mail registratura@primariachiajna.ro.

Facem apel la calm, la rațiune, la acțiuni responsabile și vă recomandăm să evitați spațiile de joacă pentru copii.

Informați-vă doar din surse oficiale și nu răspândiți informații false!

Primăria nu desfășoară activități cu publicul

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al comunei Chiajna a decis pe 13 martie mai multe măsuri de prevenire a infecției cu coronavirus, între care dezinfecția spațiilor din incinta unităților de învățământ de pe teritoriul comunei, dar și suspendarea tuturor activităților culturale, artistice, sportive, organizate sau coordonate de primărie prin Clubul Sportiv Concordia Chiajna până la data de 22 martie, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației la nivel national.

S-a aprobat suspendarea tuturor pelerinajelor organizate de parohiile din Comuna Chiajna, până la data de 22 martie, cu posibilitatea prelungirii, și, de asemenea, s-a dispus dezinfectarea zilnică a spațiilor din incinta instituțiilor publice care au program de lucru cu publicul, până la data de 31 martie, cu posibilitatea prelungirii. Operatorii de servicii publice au obligația de a lua măsuri pentru dezinfectarea frecventă a spațiilor din incinta sediilor proprii care au program de lucru cu publicul. La fel, operatorul de transport public local are obligația de a lua măsuri pentru dezinfectarea frecventă a autovehiculelor de transport public local, zilnic, la începutul și sfârșitul fiecărei curse. Primăria Chiajna a mai anunțat că nu desfășoară activități cu publicul în perioada 13 – 31 martie. Pentru rezolvarea situațiilor care nu suportă amânare, cetățenii au posibilitatea să transmită solicitări la adresele de email: registratura@primariachiajna.ro și financiar@primariachiajna.ro – în cazul impozitelor și taxelor locale. În această perioadă, obligațiile fiscale se pot achita prin:
platforma www.ghiseul.ro și serviciile de internet banking. Pentru informații suplimentare privind impozitele și taxele locale: 0730614979 și 021.436.11.22.