Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că este posibil ca negocierile cu PP-DD să fie finalizate săptămâna aceasta, urmând ca ele să se axeze pe trei paliere de colaborare posibile, „pe plan local, parlamentar și guvernamental”, fapt care va ajuta foarte mult în teritoriu. 

„Este posibil să le finalizăm săptămâna viitoare, într-un fel sau altul. Fiecare vine la negocieri cu un pachet de propuneri și în final există un pachet comun. Noi discutăm de posibilitatea, nefinalizată încă, de a avea o colaborare cu PP-DD care ne ajută foarte mult în plan teritorial”, a afirmat Liviu Dragnea. 

Cât privește portofoliile pe care le-ar primi PP-DD, Liviu Dragnea, a spus că și acest aspect va fi discutat cu această ocazie. 

Întrebat dacă președintele PP-DD, Simona Man, ar putea ocupa postul de ministru pentru relația cu Românii de Pretutindeni, Liviu Dragnea a spus: „Nu știu dacă îl poate lua singură. Dacă în finalul negocierilor apare această posibilitate, putem discuta, dar nu-l dăm noi”.