Semnale din Liga I arată că antrenorul Marius Șumudică este curtat intens de Rapid, unde a ajuns președinte bunul său prieten Dinu Gheorghe. Totodată managerul general Narcis Răducan este dorit la vicecampioana Astra Giurgiu.

Dacă te iei după dec­larațiile antrenorului Marius Șumudică, zvonul privind plecarea sa la Rapid nu ar avea temei. Tehnicianul pare mai mult decât implicat în actuala sa activitate de la Chiajna. “În momentul ăsta, echipa asta joacă bine, iar dacă eram arbitraţi corect în anumite momente și dacă nu eram dezavantajaţi în unele meciuri, Concordia Chiajna era în obiectiv, în cel pe care l-am promis eu, acela de a fi în primele nouă. Am avut un gol valabil anulat cu U Cluj, am avut penalty cu CFR Cluj, la Piatra Neamţ am pierdut dintr-un ofsaid clar, la Tg Mureș am avut un om eliminat eronat. Cu CFR Cluj, în minutul 90, am avut două ocazii de a marca. Multă lume, chiar și din interiorul clubului, nu avea încredere în acești băieţi, pe care eu i-am adus. Acum au demonstrat că se pot bate de la egal la egal cu jucătorii de la CFR Cluj. Cu multă atenţie și răbdare se poate construi o echipă la Chiajna. Dacă vom fi lăsaţi în pace și ne vor arbitra corect, aceasta echipă nu va retrograda. Există o unitate de grup care a dus la aceste rezultate. E enorm să nu pierzi de șase etape”, a declarat antrenorul Concordiei, la Sport Total FM, iar vorbele sale nu lasă nici o secundă impresia că și-ar face bagajele.

Discuții cu Ioan Niculae

La fel par a sta lucrurile, la nivel teoretic, și cu Narcis Răducan. Cu câteva zile în urmă, fostul fotbalist recunoștea că la Chiajna „sunt chestii care nu-mi plac, care nu sunt așa cum mi-au fost prezentate”, referindu-se la faptul că au existat unele probleme cu plata salariilor jucătorilor, pentru ca acum să lase să se înțeleagă că are ofertă de la Astra pentru a-i lua locul lui Dinu Gheorghe, dar ezită să plece. „Deocamdată sunt la Chiajna. Este adevărat, am avut o discuție de principiu cu domnul Niculae. Oferta este tentantă. Vom mai discuta în următoarele zile. Nu am luat o decizie încă. Nu mi-e teamă de temperamentul patronului, sunt suficient de abil ca să gestionez această relație. Îl văd ca pe un prieten”, a spus Narcis Răducan, la Dolce Sport, negând faptul că ar părăsi Chiajna din cauza banilor. „Clubul este acoperit din punct de vedere financiar. Nu avem probleme, problemele sunt doar din punct de vedere al rezultatelor“, a mai spus Răducan.

La 40 de ani, Narcis Răducan este deja un globe – trotter al Ligii I, ca manager activând la Unirea Urziceni, Steaua, Oțelul Galați, Viitorul Voluntari și, deocamdată, Concordia Chiajna. De altfel, și cariera sa de jucător a avut aceleași coordonate caracterizate de instabilitate, el evoluând pentru Unirea Focșani, FC Național, Selena Bacău, Steaua, Rapid, FCM Bacău, Electromagnetica, Ceahlăul Piatra Neamț, AEL Limassol și AEK Larnaca (ultimele două, din Cipru)