Formaţia antrenată de Marius Şumudică va efectua, în Cipru, în perioada 28 ianuarie-10 februarie, primul cantonament centralizat din 2015.

Formația din Chiajna va întâlni în amicale FC Ural Ekaterinburg (prima ligă rusă), pe data de 30 ianuarie, pe 1 februarie adversari vor fi FK Čukarički Stankom (prima ligă sârbă), pe 3 februarie, prim-divizionară cipriotă Aris Limassol, pe 6 februarie, FC Korea (prima ligă sud-coreană), iar ultimul amical se va disputa pe 8 februarie, în compania armenilor de la FC Ararat Yerevan.

Până la ora plecării, însă, echipa ilfoveană încearcă să își alcătuiască lotul pentru retur. Ultimul transfer este cel al mijlocașului Ştefan Grigorie, care a evoluat ultima oară la FC Brașov și a semnat un contract pe un an și jumătate. Grigorie a venit la Concordia Chiajna din postura de jucător liber de contract, după ce depusese un memoriu pentru neplata salariului de către FC Braşov, timp de şapte luni.

Tot în ograda Concordiei, dar la echipa a doua, care evoluează în liga a III-a, a fost legitimat și Alin Stoica. Ajuns la 35 de ani, Stoica nu a mai evoluat în Liga I din 2009 și nu pare a face parte din planurile lui Șumudică. „E la echipa a doua, nu la lotul meu. Deocamdată, pentru mine, nu face parte din proiectul Concordia Chiajna. Este un băiat OK, un băiat care pe vremuri a fost un fotbalist foarte bun. Am înțeles că domnul primar a vrut să-i întindă o mână, să se antreneze, dar e destul de dificil, mai ales că o foarte lungă perioadă de timp n-a activat la un nivel înalt, să ne ajute, pentru că pe mine nu mă așteaptă nimeni“, a spus Șumudică, la Dolce Sport.

La începutul pregătirilor, cele două echipe ale Concordiei au evoluat într-un joc-școală, câștigat cu 2-1 de echipa secundă, pregătită de Laurențiu Diniță. Surprinzător, au fost mulți nervi, eliminări și înjurături, un meci “în familie” transformându-se într-un război…

Șumudică a avut posibilitatea de a vedea la lucru, totuși, peste 40 de jucători, iar asta nu poate fi decât un lucru bun în momentul în care se structurează lotul pentru retur. 
Au evoluat:

 Concordia I: Matache – Dulgherov, Lovin, Ricardo Alves, Burnea – Fl. Răsdan, Boldrin, Bruno Madeira, Cr. Ciobanu – Dina, Pena (au mai jucat Râmniceanu, Welington, Maftei, R. Moldovan, Grigorie, Bucurică, Purece, D. Florea, Raiciu);

 

 Concordia II: Gudea – Vartanian, Fl. Ilie, Cr. Albu – Calu, Mamadou, Novacek, Rafi Stănescu, Fota – C. Ionică, Fl. Anton (au mai jucat Cojocariu, M. Ion, Kyle, A. Şerban, Kwadwo Twumasi, V. Savu, Alin Stoica, Kofi Twumasi, Al. Răsdan, Ciumacenco, V. Militaru, B. Lemac, Răducanu.