drug test
drug test

Pe 4 august a.c., în jurul orei 10.40, un autoturism, condus de o tânără, în vârstă de 25 de ani, a fost oprit în trafic, pe DJ 101B din Tâncăbești, comuna Snagov, de către polițiștii Serviciului Rutier Ilfov. Femeia a fost depistată conducând autovehiculul din direcția Periș către DN 1, cu o viteză de 82 de km/h pe un sector de drum, unde viteza maxima era de 50 de km/h.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânăra figura cu dreptul de a conduce suspendat. În cauză, femeia a fost testată cu aparatul drug test, care a indicat un rezultat pozitiv la 2 substanțe psihoactive. În urma probatoriului administrat, polițiștii rutieri au dispus reținerea pentru 24 de ore a femeii respective, după care, aceasta a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat și respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

În seara zilei de 5 august a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, în jurul orei 23.18, un autoturism care circula pe Str. Mioriței din Pantelimon, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drug-test, rezultatul a ieșit pozitiv la consumul de substanțe psihoactive. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive.

Iar, aseară, 6 august a.c., în jurul orei 23.00, aceeași polițiști vigilenți ai Serviciului Rutier Ilfov, acționând în orașul Pantelimon, au oprit în trafic un autoturism, condus de un tânăr, de 19 ani. La verificări, au constatat că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat, iar în urma testării cu aparatul drug test, acesta a indicat un rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească din București pentru prelevarea de mostre biologice. În cauză, a fost deschis dosar de urmărire penală, în care polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, sub aspectul infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat și respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența consumului de substanțe psihoactive.