update

Pentru limitarea răspândirii virusului COVID – 19, Primăria Corbeanca a luat decizia suspendării activității cu publicul, începând cu data de 16.03.2020 – 20.03.2020. Vă recomandăm ca fiecare dintre dumneavoastră să acționați responsabil, pentru a reduce la minim impactul acestui virus. Vă rugăm să ne contactați pentru orice situație care presupune ajutor din partea noastră.
Vă mulțumim și să fiți sănătoși!

Pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19, la Corbeanca s-a decis ca, începând cu 16 martie 2020, programul de circulație al autobuzelor de pe linia de transport local, traseul DN1 – Gara Buftea, să se reducă la programul zilelor de week-end.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția print nr. 493

”Deși mijloacele de transport în comun sunt dezinfectate la fiecare capăt de traseu cu soluții profesionale, vă recomandăm ca fiecare dintre dumneavoastră să acționați responsabil, pentru a reduce la minimum impactul acestui virus”, recomandă autoritatea locală.

De asemenea, Primăria Corbeanca anunță că va rezolva problemele cetățenilor, prin intermediul Registraturii Generale, fiind limitat accesul în instituție. Persoanele fizice sau juridice vor transmite solicitările lor, documentele în format electronic la adresa de mail primarie@primariacorbeanca.ro sau prin poștă, la adresa Strada Independenței nr. 14, com. Corbeanca, jud. Ilfov. Orice relații suplimentare se pot afla de la tel. 021.266.60.31.