Gândurile rele transmise de energiile negative ale celor care-ţi calcă locuinţa pot avea efecte dezastruoase asupra ta. Din nefericire, farmecele şi blestemele există şi îşi pun amprenta apăsător, indiferent de vârsta pe care o ai. Oricine se poate folosi de puterea întunericului ca să-ţi distrugă casa.

Semne că trăieşti sub supunerea făcăturilor   

1. E semn rău când îţi trozneşte mobile din casă. Se crede că zgomotul misterios este urmarea amplasării mobilei într-un colţ al casei stăpânit de cel rău şi a duhurile lui. E posibil să porţi povara unui blestem din familie, să fi stârnit invidia cuiva care te înfrânează prin farmece sau chiar, să fi intrat în posesia locuinţei în care a stat un om ce a trecut în nefiinţă, şi al cărui suflet nu-şi găseşte liniştea după moarte şi bântuie prin locurile în care a trăit.

2. Faptul că ai somnul tulburat de la o vreme, de asemenea, poate fi un indiciu în acest sens. Imaginile groaznice pe care le vizualizezi în timpul somnului, visele urâte sunt date de entităţi protectoare cu scopul de a te avertiza că oameni posedaţi de demoni încearcă să te distrugă folosind magia neagră.

3. Nu e bine să observi o lumină închisă la culoare (albastră, indigo, maronie), proiectată pe perete. Se crede că este spiritul unei persoane care şi-a petrecut o parte din viaţă sub acelaşi acoperiş, a trecut în nefiinţă de multă vreme, dar nu a ajuns nici în lumină, nici în întuneric. Şi te va deranja până când îşi va duce la bun sfărşit misiunea.   

Paşi spre dezlegarea farmecelor şi blestemelor 

– mergi la un preot şi cere-i ajutorul. Dar nu la orice preot, ci la un bun duhovnic, la unul cu har care poate fi mijlocitor între tine şi divinitate, iar prin slujbele speciale pe care le va susţine şi prin rugăciunile puternice vei avea din nou casa sub protecţia duhului sfânt. Cere-i să-ţi sfinţească locuinţa;
– roagă-te pentru sănătatea, iertarea şi bunăstarea celor ce vor să-ţi facă rău, chiar dacă ştii că ţelul lor e să te distrugă;
– pomeneşte-ţi morţii. Sâmbăta, în ziua morţilor, de sărbători şi nu numai, scrie un pomelnic în care să treci numele lor şi mergi cu el la biserică să ţi-l citească preotul. Apoi împarte din bucatele tale celor nevoiaşi; 
– spune rugăciunea Sf. Ciprian, cel care dezleagă farmecele şi blestemele. “Doamne Iisuse Hristoase, depărtează demonii şi stinge viclenia lor de la robii Tăi, revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul şi fă-l să dea roadele lui, copacii şi viile să-şi dea deplin rodul lor, femeile să fie dezlegate şi izbăvite de nerodirea pântecului. Dezleagă şi toată zidirea Ta de toate legăturile diavoleşti. Şi dezleagă pe robul tău (spune-ţi numele) împreună cu toate ale casei lui de toate legăturile satanei, ale vrăjilor, ale farmecelor, ale puterilor potrivnice. Împiedică Tu, Doamne, toată lucrarea satanei, Tu, Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji şi de toate lucrările sataniceşti şi de toate legăturile lor. Şi distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea Preasfântului Tău nume, dezleag-o pentru totdeauna, în ceasul ăsta, Doamne, cu puterea Ta cea mare. Amin.”