La această competiție disputată sâmbătă, 6 mai, succesul și performanțele lor actuale au adunat peste 70 de medalii, dintre care 26 au fost pentru locul I pe podiumul învingătorilor.

 

Articol publicat în ediţia printată a Jurnalului de Ilfov Nr. 350.

Vezi aici şi varianta PDF a paginii de ziar!

http://jurnaluldeilfov.ro/wp-content/uploads/2017/05/24-1.pdf

 

Ei au obținut aceste rezultate de excepție în confruntările cu adversari sportivi, ai cluburilor karateka din întreaga țară: București, Cluj, Aiud, Târgoviște, Sighișoara, Brașov, Moreni, Constanța, Fetești, Slobozia, Ploiești și Florești. Este meritul seriozității lor în pregătirea sportivă, dar, deopotrivă, și al maeștrilor sensei care se ocupă cu succes de ei. Performanțele obținute vorbesc de la sine și de această dată. Copiii campioni ilfoveni care au participat la această competiție au făcut parte din ACSS „Voința”, din Buftea și CS Karate, din Chitila. Cele două cluburi sunt conduse de Dan Tamași, împreună cu soția sa, Magdalena. El a precizat: „Partenera mea de viață și sport e antrenoare Tae-Bo, un stil complet de fitness-aerobic, iar eu îi pregătesc la stilul Goju-Ryu. Astăzi, avem aici prezenți 74 de copii karateka”.

În confruntările ediției, și-au măsurat forțele peste 350 de luptători sportivi, din toată țara. La deschiderea oficială au vorbit Dorel Suciu, secretar general  al Federației Române de Karate WKC, iar din partea MTS – Puiu Gîrbă. Desigur a fost prezent și vechea noastră cunoștință, Andrei Constantin, managerul CS „Phoenix-Sunrise”, președinte pentru relații cu mass-media  și sponsorizare al FRK (WKC). Iar alături de copiii karatiști s-a aflat fiica lui, Diana, antrenoare, multiplă campioană mondială, europeană și națională. Programul evenimentului a cuprins și o repriză de dansuri clasice și aerobic, susținută de echipa Clubului de Dans Sportiv din Chitila, împreună cu instructorul Bogdan Stănescu.  La Chitila a fost o zi admirabilă de confruntări sportive, încununată de medalii și diplome onorante. Felicitări tuturor!