Eliberarea emoţională este primordială pentru a avea o stare de sănătate bună. Oana Sorescu, primul trainer acreditat din România, certificat în Tehnicile de Eliberare Emoţională, îi aşteaptă la un nou curs de instruire practică pe toţi cei ce vor să se bucure de o îmbunătăţire a calităţii vieţii.

 

Articol publicat în ediţia printată a Jurnalului de Ilfov Nr. 351.

Vezi aici şi varianta PDF a paginii de ziar!

http://jurnaluldeilfov.ro/wp-content/uploads/2017/05/22-2.pdf

Oana Sorescu, femeia care a învins o boală necruţătoare căreia medicii nu-i dădeau nicio şansă, este acum unul dintre puţinii Master EFT din lume (EFT – specialişti înTehnicile de Eliberare Emoţională). În perioada 26-28 mai, Ana Sorescu va susţine cursul“ Tehnici de eliberare emoţională”. La curs, ea va prezenta participanţilor tehnicile prin care-şi pot restabili dezechilibrele emoţionale pentru a scăpa de anxietate, frici, fobii, dureri de cap, de spate, de stomac, migrene, traumele provocate de abuzuri emoţionale, disfuncţii sexuale, astm bronşic, oboseală cronică şi depresii. Pentru cei interesaţi, trainerul va pune accent şi pe controlul dependenţelor alimentare.

Metoda este uşor de învăţat şi poate fi aplicată la orice vârstă

Tehnicile reprezintă o combinaţie între acupresura chineză şi psihologia modernă, un instrument extrem de eficient de îmbunătăţire a vieţii pe multiple niveluri: mental, emoţional şi fizic. Sunt o nouă cale de abordare a sănătăţii, una dintre cele mai revoluţionare descoperiri din domeniul psihologiei şi medicinii din ultimul secol. “Atunci când experimentăm o stare emoţională negativă, de mânie, supărare sau teamă, creierul intră în stare de alertă”, explică trainerul Oana Sorescu. EFT se bazează pe premisa că „Orice emoţie negativă este cauzată de o perturbare a sistemului energetic al corpului“. De aceea, EFT constă în stimularea unor anumite puncte de pe meridianele energetice ale corpului (ca în acupunctură) în timp ce rostim propoziţii şi cuvinte specifice pentru emoţia de care vrem să ne eliberăm. Metoda EFT este uşor de învăţat, se poate face oriunde şi adesea rezultatele sunt imediate. Ea poate fi aplicată cu succes de oameni de toate vârstele.

Cursanţii devin practicieni cu diplomă

Lecţiile se vor desfăşura la hotelul Parliament din str. Izvor, nr.106, sector 5. În urma celor 3 zile intensive de curs, participanţii primesc o diplomă de participare. Ulterior, aceştia şi vor da un examen în urma căruia vor primi “Diploma de Practician nivel 1-2 EFT”, dată de Academia lui Karl Dawson, inventatorul tehnicii Matrix Reimprinting. Detalii cu privire la costuri şi condiţii de participare puteţi obţine accesând: http://eft-mr.ro/event/curs-eft-nivel-12-bucuresti.