Asociația Edulier încearcă, și anul acesta, să aducă bucuria sărbătorilor Pascale în sufletele copiilor sărmani din Ilfov, București și alte cinci județe. Însă, pentru le putea dărui ceea ce le trebuie de sărbători, reprezentanții asociației au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Alăturați-vă campaniei umanitare inițiată de acești oameni cu suflet mare, echipa Edulier și veți face un copil fericit, de Paști.

 

Articol, publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 394, ediția print

Ne aflăm într-o perioadă în care suntem chemați la reînnoirea sufletească pentru a întâmpina cum se cuvine marea sărbătoare a Învierii Domnului. Din nefericire, foarte mulți oameni vor primi lumina Învierii în case sărăcăcioase, cu sufletul împovărat de lipsuri, fără ouă vopsite, pască sau cozonaci pe masă. De obicei, copiii sunt cei care suferă cel mai mult în această situație. Fără vina lor, nu se pot mândri cu haine și încălțări noi, așa cum cere tradiția, nu pot ciocni un ou roșu și nu pot gusta din delicioasele felii de cozonaci, dulci ca anii copilăriei.

Cristiana Ionescu, fondatorul Edulier: „Nici un copil nu trebuie să simtă foamea, răul, sărăcia”

Asociația Edulier din Corbeanca încearcă să le dăruiască motive pentru a simți din plin spiritul sărbătorilor Pascale. A lansat cea de-a opta ediție a campaniei umanitare „Să dăruim copilăria” prin intermediul căreia încearcă să strângă îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente și alte lucruri folositoare copiilor. „Niciun copil nu trebuie să simtă foamea, răul, sărăcia. Toți copiii trebuie ajutați ca și când ar fi propriul copil. Nu putem aștepta ajutor din altă parte. Noi suntem satul de care are nevoie fiecare copil pentru a crește sănătos și cu șanse la un viitor bun. Împreună suntem puternici și doar împreună putem schimba ceva în viața lor! Vă mulțumesc mult!”, ne-a spus Cristiana Ionescu, fondatorul Edulier.

Un gest mic poate aduce un zâmbet mare

„Ne propunem să oferim celor 1.100 de copii din județele Ilfov, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Teleorman, Botoșani și Municipiul București sprijiniți de noi, o copilărie plină de zâmbete, culoare și sărbători pascale cu toate cele necesare. Căutăm prieteni inimoși și generoși, care să ne fie alături în acest demers. Te așteptăm să dăruim, împreună, copilăria unui micuț dintr-o familie săracă! Poți face un gest mic, pentru un zâmbet mare!”, mai spun reprezentanții asociației.

Poți cunoaște copilul pe care l-ai ajutat

„După ce ai împlinit misiunea ta de Iepuraș care dăruiește copilăria, poți cunoaște copiii la una din s erbările noastre din  aprilie 2018.Avem nevoie de tine până cel mai târz iu 1 aprilie 2018. Pentru orice alte detalii, scrie-ne la contact@edulier.ro sau sună la 021/3138344 sau 0744980192, persoana de contact Codruța Coțovanu. Mulțu­mim pentru fiecare gest și vă dorim o primăvară frumoasă”, adaugă echipa Edulier.

Dacă nu poți ajuta, măcar distribuie acest articol! Poate ajunge acolo unde trebuie. La oameni de bine care ar putea aduce zâmbetul pe buzele copiilor proveniți din familii defavorizate.

Bucură și tu un copil, de Paști!

  • Înscrie-te ca prieten al copiilor accesând  http://bit.ly/1UgSFtZ
  • Spune prietenilor și colegilor despre campanie, roagă-i să se alăture și ei.
  • Dacă alegi să ajuți cu donații în produse, poți dărui: o jucărie nouă, ceva dulce și bun, îmbrăcăminte și încălțăminte nouă, alimente, rechizite, materiale de igienă personală.
  • Donează! 600 lei îi ajută pe organizatori să asigure masa de Paști pentru o familie cu 7 copii. Cu 55 de lei poți face un copil fericit, de Paști. Donațiile merg în contul Asociației Edulier, CIF 22580154 // COD IBAN RO85BACX0000001000188000, deschis la Unicredit Magheru, menționând Să dăruim copilăria sau direct cu cardul accesând: https://edulier.ro/produs/donatie/

Foto: edulier.ro