FC Clinceni a confirmat statutul de echipă aflată în plin avânt şi a debutat în noul sezon al Ligii a II-a cu o victorie de senzaţie la Bacău, 4-1 cu nou-promovata SC.

Cu mai bine de jumătate de echipă formată din foşti jucători de prima ligă, FC Clinceni a jucat pe degete o formaţie lipsită de experienţă şi cu un tehnician care nu a ştiut cum să reacţioneze în momentele cheie. Astfel, mizând pe Bolboaşă – Al. David, Viţelaru, Straton, Artiom Karamyan – B. Pătraşcu, Udrea – Konyeha, Roşu, Arman Karamyan – Băl­ţoi, antrenorul ilfovenilor, Valentin Bădoi a avut cartea câş­­­­­tigătoare, Arman şi Artiom Karamyan, Konyeha şi Straton reuşind golurile unei victorii care nu a fost pusă nici un moment sub semnul întrebării.

Ca o concluzie a jocului, FC Clinceni a început în forţă şi probabil că dacă nu vor interveni problemele financiare sau alte animozități în lot, va avea un cuvânt greu de spus în jocurile promovării.

Cealaltă echipă din Ilfov din Liga a II-a, ACS Berceni, a debutat pe scena secundă cu un egal important, 1-1, în faţa Rapidului. Mai mult, echipa antrenată de Marin Dragnea ar fi putut chiar să câştige, dacă Fâşie nu rata un penalty, la scorul de 1-1. Chiar şi aşa, în componenţa Marin – Ferariu, Fâșie, Nicu, Pazon – Radu, Pivniceru, Nistor, Rover Cristea – Pătrașcu, Pădurețu, echipa din Berceni a obţinut un rezultat important în faţa unei legende a fotbalului românesc.

Concordia Chiajna revine „la treabă” după aproape trei săptămâni de întrerupere a Ligii I, urmând a întâlni în etapa a VII-a, dumi­nică, 15 septembrie, pe Pe­trolul. Me­ciul va avea loc la Ploiești, de la ora 19.00.

Rezultate din Ilfov, pe bandă rulantă

Liga a II-a, seria I, etapa I: 

SC Bacău – FC Clinceni 1-4 

ACS Berceni – Rapid 1-1

Liga a III-a, seria a II-a, etapa a II-a: 

Rapid Fetești – CS Ștefănești 0-2 

CS Afumaţi – Conpet Cireșu 5-0 

FC Voluntari – Callatis Mangalia 4-0 

Progresul Cernica – Gloria Popești Leordeni 1-2 

Viitorul Axintele – Sporting Liești 2-1

Liga a III-a, seria a III-a, etapa a II-a:  

Concordia II Chiajna – Dinamo II București 0-1 

Viitorul Domnești – Juventus București 1-3 

Inter Clinceni – Metaloglobus București 2-2 

CS Balotești – CS Tunari 2-1

Liga a IV-a, etapa I: 

Ciorogârla – Periș 6-1 

Snagov – Găneasa 6-2 

Dragomirești – Domnești 4-4 

Sinești – Glina 1-2 

Măgurele – Vulturul Pasărea 2-2


Valentin Bădoi antrenor FC Clinceni

Am întâlnit o echipă bună şi eu spun că multe echipe se vor încurca aici, la Bacău. Am avut şi noroc că am făcut 2-0 imediat după pauză, apoi 3-0, dar la 3-1 am avut ceva emoţii, când veniseră peste noi. Eu zic că scorul final este cam sever, a fost un meci echilibrat, dar cred că am meritat victoria.