CS Universitatea Craiova a început în forţă anul în Liga 1. Echipa lui Gheorghe Mulţescu a surclasat-o pe FC Voluntari, scor 5-0, și rămâne în topul clasamentului, cu 40 de puncte, în timp ce ilfovenii încă speră să mai prindă un loc de play-off.

Terenul de pe stadionul Extensiv a dat mari bătăi de cap jucătorilor pe întreg parcursul meciului. Încă de la încălzire, gazonul a făcut o victimă, după ce Acka s-a accidentat, iar Mulțescu a fost nevoit să-l introducă pe Popov. Cu toate acestea, meciul a fost unul plăcut, ambele echipe încercând să joace cu minge la picior.

Prima mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Ivan, care a șutat pe lângă poartă în minutul 3. Nuno Rocha a amenințat și el poarta ilfovenilor cu o reluare puțin peste transversală, câteva minute mai târziu, după o pasă a aceluiași Ivan. Tot Nuno Rocha a deschis scorul în minutul 33, grație unui șut de la marginea careului de 16 metri. Bancu a majorat avantajul gazdelor cu puțin timp înainte de pauză, iar în partea a doua Băluță a marcat o dublă pentru CS U. Andrei Ivan a închis tabela cu golul marcat în minutul 80, cu o reluare din prima din interiorul careului mic. Este pentru primă dată în istoria CS U, când echipa marchează mai mult de trei goluri în Liga 1. Ivan a marcat pentru a patra oară cu Voluntari, gruparea ilfoveana fiind „victima” preferată a atacantului.