˜ Cristina Manicea, vicepreședinte CJ Ilfov, a oferit flori femeilor, de 8 Martie

Cu ocazia zilei de 8 Martie, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Cristina Manicea, a dorit să fie în mijlocul femeilor din comuna Cioplani (localitate în care domnia sa va candida la funcția de primar), dăruindu-le, ca de la mamă la mamă, ganduri bune și flori.

Ciolpani a fost prima dintre cele patru sate ale comunei  în care Cristina Manicea a oferit flori doamnelor, dată fiind aniversarea internațională a Zilei Femeii. Dar, încă de pe 6 martie, alături de echipa sa, Cristina Manicea s-a aflat în mijlocul oamenilor, vorbind cu aceștia și dorind să afle care le sunt nemulțumirile și care le sunt dorințele sau sugestiile legate de dezvoltarea comunei.

În următoarea zi, pe 7 martie, Cristina Manicea a fost în satul Lupărie, unde, de asemenea, femeile au primit flori, ca semn de apreciere din partea vicepreședintelui CJI.

 

Bucuria e și mai mare când dăruiești!

Revenind la ziua de 8 martie, de atenția echipei Cristinei Manicea, s-au bucurat și doamne­le din satul Piscu.
“Simt o bucurie fără margini, atunci când ofer. Fiecare femeie merită să se bucure măcar de o floare de ziua ei. Am ales să fac acest gest, al treilea an la rând, numai pentru a vedea bucuria din ochii doamnelor. Am oferit în trei zile, peste 2.500 de flori, iar contactul cu locuitorii comunei și felul în care m-au primit aceștia mi-a întărit și mai mult idea că le pot acorda o atenție mai mare, mă pot pune în slujba lor și le pot oferi experiența mea în administrație. Mi-a făcut plăcere să vorbesc cu oamenii, să-i ascult, să încerc să găsesc soluții problemelor lor, să fiu împreună cu ei. Toți merităm respect și cred că acest gest a fost unul care să denote tocmai acest respect față de FEMEIE, față  de MAME. Vremea nu ne-a permis să ajungem în toate localitățile din Cioplani, așa cum ne-am propus inițial, dar vom merge, cu siguranță, și în Țigănești și Izvorani”, ne-a declarat Cristina Manicea, încântată de succesul acțiunii.

 

La Ciolpani, Ziua Femeii s-a încheiat într-un cadru familiar,  în parcul din localitate, unde aproximativ 150 de persoane, mame, copii și tați s-au jucat împreună și au petrecut ”așa cum se obișnuiește într-o familie mare și frumoasă”. Copiii nu au fost uitați nici ei – și au primit din partea Cristinei Manicea, dulciuri!