Conferinta de lansare a proiectului
„Program integrat de formare si consiliere profesionala a somerilor din mediul rural, din regiunea Bucuresti- Ilfov in domeniul turismului „

Fundatia Amfiteatru are placerea de a va invita miercuri, 28 martie 2012, la Conferinţa de lansare a proiectului „Program integrat de formare și consiliere profesională a șomerilor din mediul rural, din regiunea București- Ilfov in domeniul turismului „, ce va avea loc la Hotel Razvan din Bucuresti, incepand cu ora 10:00.
Proiectul raspunde nevoilor de formare profesionala prin calificarea si recalificarea fortei de munca din domeniul turismului din zona Bucuresti – Iflov, pentru meseriile de receptioner, ghid turistic, agent de turism, lucrator in pensiune. Proiectul de adreseaza unui numar de 200 de persoane defavorizate pe piata muncii in regiunea vizata.
Activitatile din cadrul proiectului se vor concentra pe formare profesioanala, informare si constientizare, activitati de consiliere profesionala si psihologica, servicii de orientare in cariera, precum si cresterea gradului de ocupare a fortei de munca prin mediere in regiunea Bucuresti – Ilfov.
La conferinta vor fi invitati pentru a lua parte reprezentanti ai IMM-urilor, sindicatelor si patronatelor, reprezentanti mass media, dar si reprezentanti ai grupului tinta – someri aflati in cautarea unui loc de munca.

Va asteptam miercuri, 28 martie 2012 incepand cu orele 10:00 la Sala de conferinte Verbum, Hotel Razvan, Calea Calarasilor, nr. 159, Bucuresti.