După două şedinţe amânate, a treia şedinţă de constituire a Consiliului local Găneasa a avut loc marti, 28 iunie şi a fost prezidată de Cristian Lixandru. Marin Tudor, ales primar din nou a depus jurământul după consilieri, conform procedurilor. Apoi, consilierii şi-au ales viceprimarul, în persoana lui Mircea Militaru.

Primarul Marin Tudor a spus: „Vă mulţumesc din suflet pentru alegerile făcute şi să ştiţi că vă respect pe toţi cei 15 consilieri. Avem un proiect de dezvoltare prin Apă-Canal Ilfov, consilierii vechi ştiu despre ce este vorba. Îi îndemn şi pe noii consilieri să fie de acord căci este numai în interesul comunei. De altfel, orice vine cu un nou proiect este bine primit şi vă rog să luaţi în calcul şi propunerile făcute de către contracandidaţi. Fiecare vine cu ceva bun în folosul comunităţii. Să vă dea Dumnezeu numai bine. Doamne ajută”.

Viceprimarul Mircea Militaru: „Mulţumesc primarului Marin Tudor că a avut încredere în mine şi voi face tot posibilul să mă ridic la aşteptările colegilor mei.”