Cele mai ieftine locuinţe au fost vândute week-endul trecut la Târgul Naţional Imobiliar de la Palatul Parlamentului, din Capitală. Evenimentul care s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile, în perioada 25 – 27 mai, a reunit cei mai importanţi dezvoltatori din ţară. Aşa că, toţi cei interesaţi au avut de unde alege. Reprezentanţii firmelor au venit cu oferte tentante pentru toate buzunarele. De la vile comercializate la preţ de apartamente, până la garsoniere ieftine şi gata mobilate.
Construcţii ECO
Cel mai mare târg al primăverii 2012 din România, a reunit 86 de companii expozante: dezvoltatori renumiţi, principalele agenţii imobiliare de pe piaţa naţională şi instituţii financiare cunoscute. Reprezentanţii firmelor au încercat să satisfacă cerinţele până şi celor mai pretenţioşi clienţi şi, în acelaşi timp, să-i mulţumească pe toţi cei interesaţi să-şi cumpere o casă nouă cu un buget restrâns. Aceştia le-au prezentat vizitatorilor în exclusivitate, ansambluri rezidenţiale, au lansat primele concepte de construcţii în stil ECO şi au promovat soluţii alternative de energie, aparate de filtrare şi purificare a apei din locuinţe, precum şi cele mai eficiente sisteme de încălzire a caselor.
Vilă la Poiana ­Câmpina cu 17.000 de euro
Cei mai norocoşi au reuşit să-şi achiziţioneze o casă nouă la preţuri mai mult decât convenabile. De pildă, o garsonieră complet mobilată într-un complex rezidenţial din Rahova (București) s-a vândut cu numai 21.000 de euro. În preţ au fost incluse TVA-ul şi un loc de parcare. O vilă construită într-un complex rezidenţial din comuna Corbeanca, judeţul Ilfov a fost comercializată cu 73.500 de euro, cu TVA inclus. Tot în aceeaşi zonă au fost vândute vile de lux cu o suprafaţă de 96 de metri pătraţi, la un preţ de numai 76.000 de euro. Cea mai ieftină construcţie a fost vândută în Poiana Câmpina, vila costând numai 17.000 de euro.
O nouă ediţie în 28 – 30 septembrie
Dacă îţi doreşti o casă nouă, dar nu ai ajuns la expoziţia de la sfârşitul săptămânii trecute, mai ai o şansă în această toamnă.
În perioada 28 – 30 septembrie va avea loc o nouă ediţie a târgului. “La Târgul Naţional Imobiliar toţi au de câştigat: atât expozanţii, cât şi vizitatorii.
Companiile îşi pun în aplicare strate­giile Busi­ness-to-Business şi Busi­ness-to-Consumer, având rezultate pe termen mediu şi lung, iar vizitatorii beneficiază de ofer-tele promoţio­nale va­labile în perioada târgului şi de foarte multe surprize, premii şi cadouri”, susţine Adrian Bercea, director general BDOBC Business Center.