Primăria Glina a anunțat inițierea unei serii de măsuri la nivel local, pentru protejarea populației, ca urmare a întrunirii Comandamentului pentru situații de urgență Glina, în ședință de urgență, pe 12 martie, pentru combaterea Covid19.

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 493, ediția print

Comandamentul a decis sus­pendarea activităților ce se desfășoară la Centrul Cultural Glina, cât și Baza Sportivă Glina. S-a decis limitarea accesului la Biroul de Relații cu Publicul, cât și în toate birourile insituției Primăriei Glina și folosirea altor mijloace de depunere a sesizărilor.

De asemenea, se suspendă audiențele în cadrul Instituției Primarului, până la data de 31 martie, cu posibilitatea de prelungire. Se suspendă și deplasările personalului instituției Primăriei Glina până la data de 31 martie, cu posibilitatea de prelungire.

”Facem apel la calm și responsabilitate și sfătuim cetățenii să respecte cu rigoare restricțiile și recomandările autorităților”, a subliniat Comandamentul pentru Situații de Urgență Glina.

Un alt anunț menit să intereseze cetățenii este acela potrivit căruia autobuzele din Glina sunt dezinfectate zilnic, respectiv R405 (Glina) și R408 (Manolache). De altfel, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București dezinfecteaza toate autobuzele din județul Ilfov pe liniile operante, având în vedere că TPBI le solicită tuturor operatorilor de transport public să ia măsuri de igienizare și decontaminare a vehiculelor din parcul circulant, utilizând substanțe care distrug virusurile (produse pe bază de alcool sau clor).