Duminică, 8 martie. A fost ziua în care natura întreagă s-a aplecat în fața femeii ca dovadă supremă de apreciere. Pentru doamnele și domnișoarele din comuna Clinceni, 8 Martie a fost o zi și mai specială, pentru că a fost plină de evenimente frumoase. Chiar de la primele ore ale zilei, primarul Adrian Budeanu, însoțit de câțiva cavaleri ai locului, le-a făcut o vizită scurtă pentru a le oferi flori și mici daruri, în semn de respect și prețuire pentru sacrificiile pe care acestea le fac zilnic spre binele lor și al întregii comunități. Ziua festivă a continuat într-o notă elegantă și rafinată la petrecerea care a avut loc seara, ­într‑un restaurant select. Toate… pregătite și oferite cu multă dragoste și bucurie.

Articol apărut în Jurnalul de Ilfov, ediția print nr. 492

Indiferent cum s-au schimbat vremurile, primarul Adrian Budeanu nu a renunțat să-și arate manierele și sentimentele față de reprezentantele sexului frumos din localitatea pe care o administrează. Cum era de așteptat, edilul a făcut și anul acesta din ziua de 8 Martie cea mai plăcută sărbătoare dedicată femeilor din Clinceni. Acesta le-a pregătit sărbătoritelor zilei surprize dulci, flori ca simbol al puterii și frumuseții rafinate, plus tradiționalele felicitări cu urări și mesaje de suflet. Și, bineînțeles, delicii dulci care s-au dovedit a fi perfecte pentru astfel de momente înălțătoare. „Ne dorim să le facem pe doamne și domnișoare să simtă că sunt cu adevărat speciale pentru noi. Avem patru mii de trandafiri, patru mii de ciocolate și tot atâtea eșarfe și felicitări pe care le vom înmâna acestora cu toată căldura noastră sufletească. Este o zi unică și ne-am străduit să le arătăm că sunt iubite și respectate. Pentru ca darurile să ajungă cât mai repede la aceste ființe nobile, ne-am împărțit în opt echipe care însumează aproximativ 60 de voluntari. Mergem din casă în casă, la toate gospodăriile, pentru a le adresa tuturor doamnelor gândurile noastre bune și a le răsplăti sacrificiile prin aceste mici gesturi. Le mulțumim femeilor care ne schimbă viața în bine în fiecare zi!”, ne-a spus primarul Adrian Budeanu.

O zi unică. Mulțumiri edilului!

Darurile au fost primite cu mare bucurie de către reprezentantele sexului frumos. „Sunt aici de 15 ani și pot spune că m-am bucurat de acest gest frumos al primarului în fiecare an, de Ziua Femeii. Este o atenție care ne înalță sufletele nu doar astăzi, de 8 Martie, ci și de Paște, de Crăciun și cu diverse alte ocazii. Nu ratează nicio ocazie să arate că suntem importante pentru dânsul. Mă bucur că a făcut tot ceea ce a promis în campaniile electorale. A băgat gaze, a făcut canalizarea, asfaltarea străzilor, trotuarele, policlinica, bisericile și tot ce s-a putut. Am doar lucruri bune de spus despre dânsul. Îi doresc sănătate multă și să fie cât mai mult timp primar al localității noastre, pentru a duce la bun sfârșit proiectele importante pentru dezvoltarea comunității”, ne-a spus Marieta Țepuș, o doamnă din Clinceni, încântată atât de gestul făcut de primar cu prilejul zilei de 8 Martie, cât și de întreaga activitate a acestuia de când se află în fruntea localității.