Berbec
Chestiunile profesionale vor fi prioritare şi pentru tine, căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituţiei la care lucrezi. N-ar fi exclus nici să ţi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii ierarhici îţi apreciază eforturile. La sfârşitul zilei vei avea parte de o surpriză extrem de plăcută.

Taur
Vei fi mai cufundat în propriile probleme, dar cum şansele ca totul să se rezolve în favoarea ta sunt mari, nu ai motive să fii îngrijorat. La slujbă vei putea finaliza un proiect mai complicat, la care vei avea de colaborat cu mai mulţi colegi. În ceea ce priveşte relaţia cu fiinţa iubită, încearcă pe cât posibil să nu te implici în discuţii în contradictoriu cu aceasta şi totul va fi bine.

Gemeni
Situaţia ta financiară va înregistra o îmbunătăţire, ceea ce te va face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se va îndrepta în mod special interesul şi energia ta. Momentele petrecute în compania celor apropiaţi te vor remonta. Este posibil ca o rudă apropiată să îţi anunţe o realizare. Prietenii de pe alte meleaguri vor fi cu gândul la tine.

Rac
Activităţile intelectuale îţi vor permite să-ţi pui în valoare capacităţile; în cazul în care vei avea de dat un examen, rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. La serviciu va fi mare agitaţie, căci va fi nevoie să finalizezi unele lucrări înainte de termen. Dacă vei pleca la drum, este bine să ştii că şansa va fi de partea ta, mai ales în ceea ce priveşte chestiunile financiare

Leu
Activităţile sociale vor fi prioritare pentru tine în această perioadă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil şi nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania acestora. Energia este sub nivelul obişnuit, aşa că nu este cazul să te implici în prea multe activităţi practice. Este bine să ştii că va trebui să faceţi faţă unor situaţii mai ciudate în această perioadă.

Fecioara
Capacităţile tale mentale vor atinge un maxim, astfel încât vei reuşi să găseşti soluţii la cele mai dificile dintre problemele cu care te confrunţi. La serviciu doreşti să te afirmi cu orice preţ şi acest lucru îţi poate crea mici neînţelegeri cu colegii. Şefii îţi vor aprecia propunerile şi n-ar fi exclus să-şi propună să mai apeleze şi altă dată la sugestiile tale.

Balanta
Ai putea cunoaşte o persoană care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat. Cei căsătoriţi vor avea de lămurit chestiuni importante, dar până la urmă vor reuşi să ajungă la un consens. În a doua jumătate a zilei vei reuşi să te relaxezi şi să te bucuri de timpul liber alături de cei dragi. Ceva bani îţi vor intra în buzunar, permiţându-ţi o mică nebunie.

Scorpion
Capacitatea ta de concentrare va atinge un maxim, iar deciziile pe care le vei lua în aceste zile îşi vor demonstra în scurt timp eficienţa. Colegii te vor susţine în tot ce doreşti să întreprinzi şi acest lucru îţi va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în acest domeniu îşi vor arăta în scurt timp eficienţa.

Sagetator
Vei manifesta o tendinţă spre impulsivitate, ceea ce te poate aduce în situaţia de a avea conflicte cu cei apropiaţi. Va fi mare agitaţie în familie pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Ar fi bine să nu încerci să-ţi impui punctele de vedere, mai ales că până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum îţi doreşti. Şansa ta de a câştiga bani există, dar ea este legată de drumuri.

Capricorn
În plan profesional vei avea unele mici realizări, care îţi vor demonstra că nu ai muncit degeaba în ultimul timp. Sfaturile rudelor apropiate se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţii cont de ele. În această perioadă vei avea de făcut faţa şi unor activităţi de rutină care te vor cam plictisi, dar nu ai nici o şansă să le ocoleşti.

 

Varsator
Vei face cheltuieli peste aşteptări în compania persoanei iubite. Contractul cu străinătatea te va favoriza din toate punctele de vedere. Ai putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă de pe alte meleaguri. Oricum, vor începe să se întrevadă soluţii de rezolvare a unor probleme financiare. O activitate începută de mai mult timp va fi finalizată.

Pesti
Persoana iubită va fi mai sensibilă, mai suspicioasă şi va trebui să fi foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni. În rest vei avea parte de tot felul de evenimente, care te vor ţine în priză. La începutul intervalului ar putea să apară unele discuţii legate de bani; intervenţia unui prieten te va salva de la o dispută obositoare.