Berbec 21.03 – 20.04  
Te concentrezi asupra succesului în carieră. Superiorii tăi îți cercetează munca în mod amănunțit, luând în considerare o promovare. Poți să intri în contact cu persoane experimentate în domeniul tău de activitate. Sănătatea ta este bună în această perioadă.
Taur 21.04 – 21.05 
Atenția ta se îndreaptă spre vise și aspirații. Visezi cu ochii deschiși. Este favorizată călătoria. Te vei simți foarte bine într-o excursie. Este, de asemenea, un timp excelent să publici un manuscris. Chestiuni legale pot fi în centrul atenției.
Gemeni  22.05 – 21.06 
Viața ta personală este destul de inactivă acum așa că poți să te odihnești într-un loc privat. Cauți liniștea, izolarea, retragerea din tumultul exterior pentru a face loc echilibrului interior. Reușești să-ți delimitezi un teritoriu, să-ți creezi un spațiu personal unde să fii doar tu cu tine și cu ce ai de făcut. 
Rac 22.06 – 22.07  
Atenția ta se îndreaptă spre probleme de parteneriate și căsătorie. Este timpul să te concentrezi asupra problemelor legate de compatibilitate și cooperare. Partenerul tău poate avea vești importante.  E nevoie de o foarte bună organizare a activității tale. Ești avantajat și vei fii propulsat.
Leu 23.07 – 22.08 
Chestiuni legate de sănătatea ta sau de mediul de lucru de la serviciu sunt în centrul atenției tale acum. Poți să fii înclinat să faci schimbări la locul de muncă pentru a îmbunătăți eficiența. Savurea­ză-ți victoriile, dar păstrează-ți modestia! Ai șanse mari să faci și bani, așa că fii pregătit!
   Fecioară 23.08 – 21.09 
Capacităţile tale mentale vor atinge un maxim, astfel încât vei reuşi să găseşti soluţii la cele mai dificile dintre problemele cu care te confrunţi. La serviciu doreşti să te afirmi cu orice preţ şi acest lucru îţi poate crea mici neînţelegeri cu colegii. Şefii îţi vor aprecia propunerile. 
  Balanța 22.09 – 22.10 
Ești mult mai conștient de felul în care familia îți susține cariera și alte aspecte ale vieții tale. Părinții sau strămoșii pot fi în centrul atenției tale acum.  Există în tine o rigiditate cu care ceilalți au de furcă. Reușești să creezi opoziție, să stârnești reacții contrare și controversate.    
Scorpion 23.10 – 21.11 
Apar chestiuni importante legate de rude, frați, vecini sau educație. Poți fi privit ca un conducător sau poți să fii cel care rezolvă o problemă de familie. Faptul că nu ești dispus sp cedezi teren, că nu accepți ca lucrurile să se facă decât după rețeta ta ar putea să îți pună probleme.
Săgetator 22.11 – 20.12 
Trebuie să iei decizii importante în privința finanțelor tale. Ai șansa să îți consolidezi activele. Este o perioadă bună să faci planuri financiare și să îți evaluezi posesiunile. De asemenea, poți face progrese în ceea ce privește ameliorarea unor afecțiuni medicale, iar terapiile alternative dau rezultate bune.
Capricorn 21.12 – 19.01
Devii mai conștient și mai conștiincios în ceea ce privește viața personalp. Direcția ta în viață devine mai clară și scopurile sunt mai bine definite. Este timpul să te concentrezi asupra ceea ce vrei. Pur și simplu nu ai aceeasi viziune asupra vieții cu cei din familia ta.
Vărsător 20.01 – 18.02
Te iei cu alte treburi în primele două zile ale săptămânii, așa că drumurile sau corespondența pot să te încetinească din ceea ce ți-ai propus inițial. Este foarte important să nu încerci să convingi pe nimeni de nimic, deoarece comunicarea este  marcată de blocaje.
Pești 19.02 – 20.03
Este o perioadă foarte bună să îi cauți pe aceia care te pot ajuta să obții succes în carieră prin conexiuni sociale sau organizații. Asocierea cu persoane inteligente și devotate aceluiași scop ca al tău este indicată.