Berbec 21.03 – 20.04  
Vei fi dezamăgit(ă) de o persoană în care aveai mare încredere iar acest lucru te va debusola. Încearcă să nu te enervezi și evită discuțiile care pur și simplu nu își au rostul. La locul de muncă ar fi indicat să începi să acorzi mai multă atenție proiectelor în care ești implicat(ă).
Taur 21.04 – 21.05 
Te strofoci prea mult să mulțumești pe toată lumea iar acest lucru nu-ți va aduce nicio sa­tisfacție. Se pare că anumite persoane vor interpreta greșit gesturile tale. Încearcă să te concentrezi la ce este important pentru tine. În viața amoroasă este posibil să ai parte de surprize.
Gemeni  22.05 – 21.06 
Se pare că oricât de mult ai încerca să-ți respecți programul pe ziua de azi, din cauza unor evenimente neașteptate îți va fi destul de dificil să realizezi acest lucru. Încearcă să nu te enervezi și să găsești o soluție. Nu trebuie să le permiți altora să-ți strice buna dispoziție.  
Rac 22.06 – 22.07  
Vei avea parte de câteva discuții in contradictoriu cu o colegă de muncă iar acest lucru nu va fi deloc plăcut. Chiar dacă dorești să-ți impui ideile, încearcă să faci în așa fel încât să nu ­creezi un conflict. Concentrează-te asupra lucrurilor pe care le ai de făcut și atunci.
Leu 23.07 – 22.08 
Va trebui să acorzi mai mult timp activităților casnice, oricât de neplăcut ar fi acest lucru, trebuie să-ți organizezi timpul în așa fel încât să nu-ți încarci prea mult programul. Ai putea discuta și cu celelalte persoane din familie și să încercați să împărțiți treburile.  
   Fecioară 23.08 – 21.09 
Te implici în activități colective care se anunță a fi destul de constructive. Cu toate acestea, încearcă să nu-ți impui autoritatea atunci când nu este cazul. Lucrul în echipă poate fi destul de dificil uneori, însă importantă este comunicarea.  
  Balanța 22.09 – 22.10 
Ar fi bine să lași deoparte orgoliul atunci când vine vorba de relația amoroasă, oricât de mult ți-ai dori să dovedești un anumit lucru, gândește te că nu va duce la nimic bun. Vei reuși să găsești o cale de mijloc. La locul de muncă va fi necesar să te implici mai mult.   
Scorpion 23.10 – 21.11 
Esti mai emotiv(ă) decât de obicei iar acest lucru te împiedică să te exprimi în mod deschis. Chiar dacă nu îți va fi deloc ușor, nu evita să comunici cu cei din jur. Gândește-te că acest lucru te va ajuta să mai uiți de ceea ce te preocupă. O persoană apropiată te poate sfătui.
Săgetator 22.11 – 20.12 
Te preocupă situația financiară iar acest lucru te impiedică să te simți bine alături de partenerul de viață. Încearcă să găsești o cale de mijloc și să eviți discuțiile ca-re nu vor duce decât la conflict. Oricât de dificil ar fi, gândește te că astfel nu vei reuși să rezolvi nimic.
Capricorn 21.12 – 19.01
Oricât de mult ai încerca să te înțelegi bine cu toată lumea din jurul tău, acest lucru nu va fi deloc ușor. Încearcă să te axezi asupra acelora care contează cu adevă-rat în viața ta. În ceea ce privește starea de sănătate este posibil să ai o ușoară durere de cap.
Vărsător 20.01 – 18.02
Se pare că o persoană mai în vârstă va încerca să te impresioneze, este posibil ca acest lucru să te deranjeze destul de mult, mai ales că nu vei avea timpul necesar pentru a sta la discuții mărunte. Nu trebuie să reacționezi într-un mod impulsiv.
Pești 19.02 – 20.03
Ești destul de sensibil(ă) la judecata anumitor persoane din jurul tău, se pare că anumite comentarii nu își au rostul, iar acest lucru te deranjează. Încearcă să nu le dai atenție, atâta timp cât te vei concentra asupra lucrurilor importante, nu vei avea nimic de pierdut.