Berbec 21.03 – 20.04   

Berbecul îşi face mulţi prieteni, poate şi datorită faptului că, pe parcursul lunii iunie, cutreieră mult. Vizitând atât de multe locuri, e logic că el cunoaşte o serie de persoane noi, foarte plăcute, printre care şi unele cu care se va înţelege excelent. 

Taur 21.04 – 21.05  

Vă pricepeţi foarte bine să aflaţi secretele altora. Puţin şantaj emoţional, atenţia încordată şi capacitatea de a face legăturile mentale necesare vă permite să aflaţi secretele murdare ale celor din jur. Apoi, depinde cum veţi decide să folosiţi informaţiile respective.  

Gemeni 22.05 – 21.06  

Persoanele cu care vă întâlniţi şi vorbiţi astăzi sunt adevărate exemple de „aşa nu“. În sinea dumneavoastră, nu sunteţi absolut deloc de acord cu modul lor de a se comporta, dar nu lăsaţi ca asta să se vadă în exterior. Cel, puţin, nu deocamdată.   

Rac 22.06 – 22.07   

Aveţi un comportament destul de excentric, dar nimeni nu îndrăzneşte să facă glume sau comentarii pe seama dumneavoastră. Dimpotrivă, toţi se comportă de par-că trăznăile pe care le faceţi ar fi extrem de normale. Aveți totuși probleme în chestiunile legate de răbdare! 

Leu 23.07 – 22.08  

Astăzi daţi dovadă de abilităţi practice deosebite. Reuşiţi să înţelegi repede cum funcţionează chiar şi cele mai complicate mecanisme. Puteţi să folosiţi aceste abili-tăţi reparând lucrurile stricate din casă sau făcând pe specialistul la locul de muncă.   

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Vă faceţi planuri în legătură cu modul în care aţi putea să îi determinaţi pe cei din jur să acţioneze conform dorinţelor dumneavoastră. Nu e aşa de uşor precum pa-re, nici măcar cu cei mai naivi. Totuși, stați foarte bine din punctul de vedere al sănătății!

Balanța 22.09 – 22.10  

Încercaţi să faceţi rost de bani purtându-vă frumos cu o persoană care v-ar putea ajuta, dar nu este sigur că astfel veţi obţine ceea ce doriţi. Mai mult, s-ar putea să vă umiliţi degeaba. În schimb cu partenerul de cuplu petreceți zile foarte plăcute, care vă fac să vă simțiți bine.    

Scorpion 23.10 – 21.11  

Puneţi cap la cap mai multe amănunte pe care le-aţi aflat în ultimele zile şi reuşiţi să vă formaţi o imagine de ansamblu asupra unei chestiuni aflate în ceaţă până nu demult. Problemele financiare vă sunt destul de neplăcute, dar nu disperați, rezolvarea apare spre sfârșitul săptămânii.

Săgetator 22.11 – 20.12  

Glumele dumneavoastră au mare succes astăzi. Chiar şi dacă spuneţi un banc vechi, sunteţi considerat mai amuzant decât toţi marii comici din comediile americane la un loc. Faceți cunoștințe noi, și sunteți foarte agreat de sexul opus, așa că este posibil să înceapă o nouă relație!

Capricorn 21.12 – 19.01 

Faceţi planuri de viitor în familie. Indiferent cât timp o să vă ia, sunteţi decis ca, de această dată, să le realizaţi. Şi odată ce un Capricorn decide ceva, e greu să mai fie oprit din drum! Și rezultatele vor fi extrem de satisfăcătoare, poate mai mult decât vă alteptați! 

Vărsător 20.01 – 18.02 

Vorbiţi liber şi cu multă sinceritate cu un prieten apropiat. Îi spuneţi şi lucruri pe care nu prea ar fi dorit să le audă, însă sunteţi convins că acestea îi vor fi de folos, dacă le va înţelege aşa cum trebuie. Dați dovadă de sinceritate, dar și de răbdare.

Pești 19.02 – 20.03 

Aveţi o idee de afaceri mai puţin obişnuită şi chiar se fac glume pe seama dumneavoastră din această cauză. Dar, dacă veţi avea hotărârea să o duceţi la capăt, dumneavoastră veţi fi cel care râde la urmă. Aveți nevoie doar de răbdare și perseverență!