Berbec 21.03 – 20.04   

Aveţi senzaţia că cei din jur nu vă arată recunoştinţa pe care consideraţi că o meritaţi. Gesturile dumneavoastră dezinteresate şi ajutorul pe care îl acordaţi trec, de multe ori, neobservate. Aveți nevoie de răbdare pentru a depăși situația respectivă.

Taur 21.04 – 21.05  

Relaţiile cu prietenii trec printr-o perioadă ceva mai complicată. De fiecare dată când vă propuneţi să faceţi ceva împreună, apar diferite surse de neînţelegere şi ajungeţi la contraziceri grave. Din fericire, în această perioadă vă bucurați de o sănătate bună. 

Gemeni 22.05 – 21.06  

Se împlineşte o previziune pe care aţi făcut-o dumneavoastră referitor la un eveniment care afectează întreaga familie. Vă împăunaţi cu capacităţile dumneavoastră de a prevedea diferite lucruri.  Aveți grijă la modul de gestionare a relațiilor.  

Rac 22.06 – 22.07   

O replică usturătoare a unui aşa-zis prieten îşi atinge ţinta şi reuşeşte să vă strice buna-dispoziţie. Vă asiguraţi însă imediat că nici lui nu i va fi prea moale în aceas-tă zi, astfel că nu îi rămâneţi nicidecum dator. Nu veți reuși să soluționați conflictul într-un mod pașnic. 

Leu 23.07 – 22.08  

Un profesor sau de o persoană care v-a învăţat multe lucruri vă cere să faceţi o alegere şi nu ezitaţi nici măcar un moment. E bine, înseamnă că ştiţi cu adevărat ce vă doriţi. Sunteți călăuzit de instinctul dumneavoastră care, de această dată, vă ferește de greșeli.   

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Încercaţi să aduci puţină distracţie în atmosfera searbădă de la locul de muncă. Iniţiativa dumneavoastră este primită în mod diferit de către colegi: unii consideră că aveţi un comportament cu totul nepotrivit, în timp ce alţii vi se alătură în efortul de a mai înviora atmosfera.

Balanța 22.09 – 22.10  

Încercaţi să faceţi rost de bani purtându-vă frumos cu o persoană care v-ar putea ajuta, dar nu este sigur că astfel veţi obţine ceea ce doriţi. Mai mult, s-ar putea să vă umiliţi degeaba. În schimb cu partenerul de cuplu petreceți zile foarte plăcute, care vă fac să vă simțiți bine.    

Scorpion 23.10 – 21.11  

Descoperiţi secretul incomod al unei persoane apropiate şi vă simţiţi jenat de faptul că deţineţi o astfel de informaţie. Uneori, aţi prefera să nu fiţi chiar atât de curi-os. Din punct de vedere al sănătății, treceți printr-o perioadă extrem de bună.

Săgetator 22.11 – 20.12  

Împins de diferite treburi care implică şi semnarea unor documente, faceţi mai multe deplasări, pe la diferite instituţii. Lucrurile merg destul de repede, deşi nu vă aşteptaţi să se întâmple aşa. Vă ajută mult capacitatea dumneavoastră de a vă organiza.

Capricorn 21.12 – 19.01 

Într-o afacere destul de complicată, v-aţi ales colaboratorii într-un mod mai puţin inspirat, iar acum trageţi consecinţele acestui fapt. Pierderile suferite pe plan fi-nanciar vă vor determina ca data viitoare să fiţi mult mai atent. Totuși, so­lu­ția așteptată vine din partea cuiva apropiat.

Vărsător 20.01 – 18.02 

Vă enervaţi prea uşor şi uneori aveţi izbucniri de pe urma cărora suferă persoane care nu au nicio vină. Mai mult autocontrol se impune în mod neapărat. Sunteți foarte nerăbdător. Aveți însă capacitatea de a soluționa conflictele, chiar dacă asta presupune eforturi considerabile.

Pești 19.02 – 20.03 

Chiron retrograd în semnul dumneavoastră astral aduce unele dificultăţi, în ceea ce priveşte relaţiile cu profesorii, şefii, cu orice persoană de la care aveţi ceva de învăţat. Sănătatea dumneavoastră vă cam dă bătăi de cap, va fi nevoie să faceți un control medical.