Câștiguri financiare substanțiale, dragoste, sănătate, pierderi și conflicte. În mare, cam așa va fi aspectat anul în care tocmai am intrat. Dar haideți să vedem ce au pregătit astrele, în noul an, pentru fiecare semn zodiacal în parte! 

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 582, ediția print

Berbec

Nativii acestei zodii vor fi și norocoșii anului. Cu o energie debordantă, vor reuși să progreseze atât în plan profesional, cât și financiar. Mare atenție însă, la sănătate! Munca va duce la epuizare și diverse tulburări. 

Taur

Taurii intră sub semnul schimbării. Un job mai bun sau o promovare în funcție va schimba radical viața acestor nativi. Prima jumătate a anului este benefică relațiilor sentimentale de lungă durată. 

Gemeni

S-ar putea spune că este cel mai bun an din ultimii șapte pentru Gemeni. Vor munci mult, dar vor avea și o evoluție profesională și financiară spectaculoasă. Mare atenție însă, la conflictele cu apropiații! 

Rac

Pentru Raci va fi un an zbuciumat, caracterizat în special de conflictele cu apropiații și colegii de serviciu. Cu toate acestea, vor fi suficient de diplomați încât să întoarcă totul în favoarea lor, astfel încât să găsească soluții spre dezvoltarea lor.

Leu

Leii vor trece prin tot felul de stări psiho-afective. Vor avea perioade în care vor fi creativi și generoși, dar și perioade în care vor fi aroganți și vanitoși. Perioadele de bucurie și dezamăgire vor alterna atât în plan profesional, cât și sentimental. 

Fecioară

Anul 2022 va fi excepțional din punct de vedere financiar pentru Fecioare, dar foarte complicat în relația de cuplu. Vor fi însă, extrem de inteligenți în ceea ce privește investițiile pe care le vor face, pentru că le vor îmbunătăți veniturile substanțial. 

Balanță

Pentru Balanțe va fi un an greu pe parte financiară. Ba chiar vor avea parte de pierderi însemnate de bani. Nici în cuplu nu vor avea prea multă liniște. Se pot lăuda însă, cu o evoluție spirituală de care au mare nevoie. 

Scorpion

Nativii acestei zodii vor sclipi pe tot parcursul anului. Dintre toate zodiile, vor fi singurii care vor avea o stare de bine tot anul. Se vor îndrăgosti nebunește, vor avea bani și vor atrage admirația celor din jur. 

Săgetător

Săgetătorii își vor îmbunătăți relațiile cu familia și se vor implica mai mult decât oricând, în activități ce țin de casă, de familie, reușind chiar să devină modele pentru cei din jur. Ar fi bine însă, să acorde o atenție deosebită la cheltuieli. Unele sunt chiar inutile. 

Capricorn

Pentru Capricorni, anul acesta va fi benefic creației. Astrele le ușurează modul în care vor obține lucruri. Cu un minim de efort vor duce la bun sfârșit activități importante. Vor avea și creșteri financiare, mici dar constante. 

Vărsător

2022 va fi anul succesului pentru Vărsătorii care vor munci mult. Aceștia vor avea un randament maxim tot anul și vor lua decizii care îi vor conduce către realizări importante. Bucuriile cele mai mari vor veni din familie. 

Pești

Nativii acestei zodii vor căuta stabilitate în relația de cuplu și schimbări în plan profesional. Mulți vor dori să-și schimbe locuința. Vor fi mulțumiți însă, numai dacă vor analiza foarte bine situația înainte să ia decizia.