Berbec 21.03 – 20.04   

Debutați mai lent, dar asta nu înseamnă că nu puteți avea succes dacă luați inițiativă în probleme cu finalitate imediată. Unele revigorări financiare sunt posibile, chiar fără eforturi prea mari. Este bine însă ca deciziile să vă aparțină.

Taur 21.04 – 21.05  

Săptămâna aceasta vă bucurați de reușite mici. Este o vreme când aparențele sunt înșelătoare, iar dacă nu vă evaluați corect avantajul, riscați să fiți depășiți de situație. Cei tineri au unele încercări de trecut, dar cu o abordare sistematică pot deveni vedetele perioadei.

Gemeni 22.05 – 21.06  

Chiar dacă lucrurile par să meargă bine spre propriul dvs. interes, sunt câteva aspecte care cer atenție sporită. Nu vă lăsați înșelați de persoane care zic că vă vor binele și, mai ales, nu vi-i faceți imediat prieteni. Confesiunile nu sunt binevenite. 

Rac 22.06 – 22.07   

Sunt posibile divergențe, mai ales în familie. Totuși, pe scurtă durată, relațiile se pot revigora, cu indulgența dvs. 

La capitolul bani, faceți estimări greșite, ceea ce vă va costa ruperea unei relații avantajoase.

Leu 23.07 – 22.08  

Apare nevoia să vă concentrați pe propriile dvs. interese, dar  cineva își forțează norocul și vă folosește fără scrupule. Dacă apar obligații profesionale în plus, nu vă lăsați păcăliți. Nu le amânați, nu le neglijați. Încercați să vă organizați!

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Pentru că sunteți într-un ciclu de noi începuturi, este cazul să reevaluați veniturile, iar dacă este cazul, chiar să vă renegociați salariul. Relațiile cu partenerul nu sunt tocmai înfloritoare, dar reușiți pe moment o „învăluire” de expert. 

Balanța 22.09 – 22.10  

Nu sunteți prea eficienți la serviciu, nici în familie nu sunteți în apele dvs., dar încercați de emoții și speranțe pe alte planuri, vă simțiți norocoși, plin de elan. 

Apare riscul ca unele evaluări să nu fie chiar corecte, însă nu veți fi dezamăgiți. 

Scorpion 23.10 – 21.11  

Sunteți bine conectați la „mișcările” din jur. Nimic nu vă surprinde. 

Mai mult, roata norocului vă pune într-un avantaj de nezdruncinat. Pentru asta, mulți vă vor bate la ușă, cu timiditate. Poate, poate… Ajutați-i pe toți!

Săgetator 22.11 – 20.12  

Orice activitate abordați acum este de bun augur. Problemele vor fi atunci când tindeți să fiți nerăbdători, poate și mult mai rebeli față de cât vă permite realitatea. Alianțele cu unii prieteni vor deschide perspective cu impact mare profesional. 

Capricorn 21.12 – 19.01 

Nu exagerați cu spiritul de sacrificiu. Poate va fi nevoie să vă retrageți în intimitatea dvs., să faceți ordine pe unde știți că ați greșit. 

Este și un moment când vă refaceți forțele pentru un eveniment viitor cu mare încărcătură afectivă.

Vărsător 20.01 – 18.02 

Căutați o modalitate de a cheltui banii cât mai rațional. Nu e nici pe departe vorba de a „strânge cureaua”. 

Unele rude vă caută pentru a vă pune la curent cu evenimente importante, ce pot da un nou sens existenței.

Pești 19.02 – 20.03 

Apar unele neînțelegeri cu partenerul. Nu puteți rezolva conflictul până nu vă veți pune într-o lumină favorabilă ca statut social. Familia prin alianță nu are un punct de vedere chiar onorabil în ceea ce vă privește dar, cu diplomație, veți găsi soluția.