Berbec 21.03 – 20.04   

Te simți neliniștit în special în privința carierei. S-ar putea să fi făcut eforturi prea mari la muncă în ultima vreme și pur și simplu simți efectele neplăcute ale stresu-lui. Ți-ar prinde bine puțin timp liber, chiar dacă este numai pentru o zi. 

Taur 21.04 – 21.05  

Cineva nou ar putea intra în viața ta astăzi, schimbând-o în bine. Este posibil ca un vecin să se mute în apropiere sau ca un coleg să intre „în club”. Fii deschis cu acest prieten nou pentru că ar putea fi ceva de durată, însă nu te avânta prea tare de la început.  

Gemeni 22.05 – 21.06  

Fii atent la visele pe care le ai astăzi pentru că ți pot spune lucruri importante despre ceea ce te-a tras înapoi în ultima vreme. Nu încerca să soluționezi problema imediat ci așteaptă o perioadă de câteva zile pentru a acționa cât mai bine.  

Rac 22.06 – 22.07   

Te simți puțin confuz astăzi și nu știi cum să-ți exteriorizezi sentimentele. Ai putea încerca să meditezi 20 de minute în fiecare zi sau te-ai putea înscrie la un curs de abilități practice care sa-ți solicite atenția. Nu este un lucru rău să-ți urmezi hobbi-urile.  

Leu 23.07 – 22.08  

O persoană care este foarte mândră de realizările sale, se dă în spectacol la începutul acestei săptămâni. Deși îți face plăcere să consideri o piesă de teatru ceea ce vezi, încă te enervează. Următoarele zile sunt strălucitoare, având în vedere că prietenii îți sunt alături. 

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Călătoriile și filosofia îți acaparează mintea la începutul acestei săptămâni. O conversație cu un prieten te face să realizezi cât de productiv ești. Vorbești despre di-verse lucruri și îți faci planuri neoficiale pentru câteva dintre scopurile tale. 

Balanța 22.09 – 22.10  

Luni ești o floare în plin proces de înflorire. Însă, ai grijă să nu-ți smulgă cineva rădăcina! Păstrează-ți prietenii aproape pentru a vă ajuta reciproc! Următoarele zile sunt încărcate, cu o mulțime de lucruri de făcut. Mai mult decât atât, capul tău este plin cu planuri de viitor. 

Scorpion 23.10 – 21.11  

Rezistența poate fi motivantă: pune lucrurile în mișcare, te obligă să-ți aduni resurse și te inspiră să dai tot ce ai mai bun. Adună-ți toate forțele și vei fi surprinsă de victoriile tale! Miercuri, asumarea unui risc imens nu va fi necesar pentru ceea ce trebuie să faci. 

Săgetator 22.11 – 20.12  

Poziția în care te afli la începutul acestei săptămâni îți permite să vezi atât imaginea de ansamblu, cât și anumite detalii în același timp. Este o perspectivă amețitoare, dar capacitatea de a organiza ambele imagini în mintea ta în același timp este o dovadă a puterilor tale mentale.  

Capricorn 21.12 – 19.01 

Zilele de luni și marți sunt pline de intrigi, distracție, romantism, plăcere și eventual, ex­cursii. Te simți în siguranță la un nivel profund. Înțelegerea a ceea ce este necesar și a ceea ce contează cu adevărat, te ține cu picioarele pe pământ.   

Vărsător 20.01 – 18.02 

Ai găsit ceva uimitor de relevant pentru viața ta în paginile unei cărți foarte vechi. Zilele de luni și marți sunt pline de mesaje misterioase din trecut, care par să aiba ecou în prezent. O rudă în vârstă te poate suna, din senin, doar ca să vorbiți.   

Pești 19.02 – 20.03 

La începutul acestei săptămâni, o masă gătită acasă este ceea ce ai nevoie. Nu îți dorești să faci nimic interesant în viața socială sau profe­sio­nală, cel putin până la sosirea weekend-ului. De miercuri și până vineri ai parte de zile liniștite, dar acestea au un potențial enorm.