Berbec 21.03 – 20.04   

Berbecii sunt ocupați până peste cap în această săptămână: demarează proiecte importante, poartă discuții decisive, aleargă de colo până colo și intră în contact cu multe persoane de la care așteaptă sprijin. Se vor gândi la proiectele lor până și în somn.

Taur 21.04 – 21.05  

Taurii trec printr-o perioadă mai puțin bună. În ciuda dovezilor de afecțiune ale celor apropiați, Taurii nu sunt mulțumiți de ei înșiși și pot avea stări de melancolie și chiar depresie. Perioada este favorabilă activităților legate de locuință, în special tranzacțiilor.

Gemeni 22.05 – 21.06  

O săptămână bună pentru Gemeni: au energie și își fac tot felul de planuri. Aceste planuri sunt legate de toate aspectele existenței: carieră, relație, stil de viață. E bine totuși ca în domeniul carierei să nu facă mișcări radicale, pentru că nu sunt avantajați din acest punct de vedere. 

Rac 22.06 – 22.07   

Săptămâna Racilor se caracterizează prin activitate socială intensă. Vor merge la tot felul de evenimente, în special legate de viața de familie, vor face impresie bună și chiar vor întâlni persoane care i-ar putea ajuta în carieră. Banii vor veni și ei, sub forma unor cadouri.

Leu 23.07 – 22.08  

În săptămâna care urmează, Leii vor lăsa la o parte problemele profunde ale existenței și se vor preocupa de acele aspecte superficiale, dar atât de plăcute! O schimbare de look, o redecorare a locuinței, un nou hobby, un flirt nevinovat cu un coleg de serviciu. 

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Pentru Fecioare, săptămâna este favorabilă muncii și studiului. Se pot gândi acum la o reorientare profesională, pot începe niște cursuri, sau un proiect de anvergură la job. Ceea ce vor începe acum, va ieși bine, chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla peste noapte. 

Balanța 22.09 – 22.10  

Balanțele vor fi cam nesuferite în săptămâna care urmează: vor critica pe toată lumea, se vor plânge de tot felul de fleacuri, vor fi greu de mulțumit și vor face multe gafe. Cei din jur s-ar putea simți jigniți de aceste intervenții „salvatoare” și Balanțele s-ar putea trezi singure!

Scorpion 23.10 – 21.11  

Marele defect al Scorpionilor, gelozia, se va face iar simțit în această săptămână. Vor trăi cu impresia că sunt trădați, sau că toți cei din jur nu au altă treabă decât să intervină în relația lor. Nici nu mai contează dacă au sau nu motive de îngrijorare. Dacă nu există, le vor inventa ei. 

Săgetator 22.11 – 20.12  

Săgetătorii se cam plictisesc în următoarele zile și încearcă să-și astâmpere setea de noutate făcând tot felul de gesturi extravagante. Nu este recomandat să se arunce în afaceri noi, sau în aventuri amoroase cu persoane pe care nu le cunosc bine. 

Capricorn 21.12 – 19.01 

Capricornii vor simți nevoia să flirteze foarte mult în această perioadă, chiar cu riscul de a provoca gelozia partenerului de cuplu. Să evite totuși acest comportament la serviciu, deoarece vor stârni tot felul de bârfe și vor deveni ridicoli. Aceasta înseamnă, de fapt, că se simt neglijați.

Vărsător 20.01 – 18.02 

Vărsătorii vor avea o perioadă excelentă pentru evoluția lor intelectuală. Cei care vor să se reorienteze profesional, să învețe ceva nou, să se apuce de un proiect important, au acum toate șansele să înceapă cu dreptul. Sunt favorizați în special cei care au în vedere un examen.

Pești 19.02 – 20.03 

Peștii vor avea o săptămână excelentă, vor fi binedispuși și îi vor contamina și pe cei din jur cu entuziasmul lor. E grozav, pentru că un prieten bun va avea nevoie de ajutorul lor pentru a înfrunta niște necazuri. În cuplu, starea lor pozitivă va consolida relația.