Berbec 21.03 – 20.04   

Manifestaţi încă de luni o stare de nelinişte şi de nemulţumire accentuată. Vi se pare că viitorul dv. este sumbru, că cei dragi au pretenţii prea mari. Vă distanţaţi semnificativ de problemele celor din jur şi preferaţi să fiţi lăsat în pace, doar că nimeni nu vă ia în seamă.  

Taur 21.04 – 21.05  

Aspectele astrale vă avantajează în continuare. Nu mai amânaţi nimic şi doriţi să finalizaţi toate proiectele pe care le-aţi tot amânat până acum. Joi, trăiţi satisfacţii în urma unor drumuri multe, scurte, pe la oficialităţi (reuşiţi să obţineţi aprobările dorite). 

Gemeni 22.05 – 21.06  

Colaborările pe care speraţi că le veţi dezvolta, că vor ajunge foarte avantajoase și pentru care aţi depus eforturi deosebite, se vor dovedi prea puţin promiţătoare. Cum nu puteţi să renunţaţi la ele, veţi încerca să le pasaţi altor persoane. Faceţi investiţii care vă pun în pericol bugetul. 

Rac 22.06 – 22.07   

Este o perioadă plină de surprize, de sensibilitate şi de iritabilitate. Nimic nu vă convine şi nimic nu lăsaţi nepenalizat. Cu riscul de a rupe relaţiile cu prietenii la care până acum aţi ţinut, veţi cere lămuriri, clarificări dureroase. Surprizele de la locul de muncă se referă la dispariţia unor colaboratori.  

Leu 23.07 – 22.08  

Eficienţa dv. îi cam sperie pe cei din anturaj, care s-au obişnuit să fie lăsaţi în pace, într-un „dolce far niente” periculos. Cei care dau examene sunt avantajaţi, ca şi cei care examinează. Aroganţa şi orgoliul manifestate sunt periculoase doar în relaţiile cu persoana iubită. 

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Asperităţile din comportamentul acestor nativi tind să dispară şi vor exista situaţii în care cei care îi cunosc să se mire când vor surprinde toţi nativii cerându-şi scu-ze. Miercuri şi joi, vor fi lăudaţi cu sau fără motiv. Sunt avantajaţi mai ales cei care sunt artişti. 

Balanța 22.09 – 22.10  

Comunicarea este foarte bună, deşi un pic cam critică. Restricţiile se manifestă asupra posibilităţilor de a se deplasa exact în momentul în care vor să o facă. Vor depăşi toate suferintele şi bolile, dar nu-şi vor recăpăta pofta de mâncare. Nu sunt mulţumiţi de propria activitate.   

Scorpion 23.10 – 21.11  

Puterea, demnitatea şi ambiţiile intră într-un con de umbră pentru o foarte scurtă perioadă. Din păcate, de marţi, va reapărea starea de nervozitate şi de nemulţu-mire, cu toate că toată lumea îi ascultă şi îi apreciază. Există o determinare puternică pentru obţinerea unei a doua meserii.

Săgetator 22.11 – 20.12  

Nu mai sunt sustinuţi ca până acum de prieteni, dar rudele nu îi lasă să renunţe la ceea ce este important pentru cariera lor. Independenta la care nu vor să renun-ţe, lipsa de diplomaţie şi atitudinea refractară, îi fac antipatici pentru şefi. Drumuri scurte multe vineri. 

Capricorn 21.12 – 19.01 

Apare o imensă susţinere din partea protectorilor care până acum păreau că sunt total dezinteresaţi de soarta lor. Acestor nativi le place să creeze situaţii din care să reiasă cât de importanţi sunt şi au toate şansele de partea lor. Sunt din ce în ce mai puternici.   

Vărsător 20.01 – 18.02 

Nativii cu funcţii publice sunt cuceritori şi fascinanţi. Emană un magnetism prin care atrag susţinerea nativilor de sex opus. Vor fi însoţiţi de un noian de sentimente ca un vârtej în care atrag tot ce au în preajmă. Instabilitatea psihică de până acum se transformă în originalitate pură.

Pești 19.02 – 20.03 

Vor apărea răsturnări de situaţii din care Peştişorii vor ieşi cam fără solzi. Vorbesc prea mult şi acuză fără a avea dovezi. La locul de muncă, au ­mici neşanse, iar şe-fii îi iau din nou în vizor. Falsa acalmie de miercuri şi joi va dispărea total vineri şi vor avea parte de încordare şi nemulţumire.