Berbec 21.03 – 20.04   

Acțiunea e cuvântul-cheie al acestei săptămâni. Nu vor avea prea mult timp să respire, deoarece până și în orele libere se vor gândi doar la ceea ce au de făcut a doua zi. Întregul interval veți continua să faceți multe drumuri, mai lungi sau mai scurte.

Taur 21.04 – 21.05  

Perioada este favorabilă activităților legate de casă: mutări, renovări, chiar achiziționări sau vânzări de locuințe: pot obține prețuri bune în urma unor negocieri, sau pot avea norocul să găsească un chilipir. Cele mai stresante situații sunt cele legate de problemele profesionale.      

Gemeni 22.05 – 21.06  

Gemenii doresc să-și corecteze erorile, să devină mai buni, mai puțin egoiști, mai cumpătați, să reia legături cu prieteni vechi, să devină mai eficienți la serviciu și să nu mai piardă timpul cu nimicuri, așa cum sunt înclinați prin natura zodiei.   

Rac 22.06 – 22.07   

Vă îmbogățiți sfera de activitate (în mod sigur va trebui să acceptați să învățați câte ceva pentru a putea răspunde noilor responsabilități). Banii vor veni și ei. Se recomandă atenție la cadourile sau favorurile de la persoane cu care nu sunt în relații apropiate deoarece vor fi condiționate.       

Leu 23.07 – 22.08  

Geloși și cam posesivi, fac mari daruri fără rețineri. Renunțați să vă mai bateți cu morile de vânt! Ați descoperit că vă simțiți bine dacă nu mai interveniți în conflictele altora, chiar dacă nu se descurcă fără dv. Nu reușiți să faceți rost de fondurile necesare începerii unor activități noi.    

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Ceea ce vor începe acum, va ieși bine, chiar dacă acest lucru se va întâmpla peste mai multe luni, sau chiar un an. Nu considera această muncă sistematică o corvoadă pentru că, astrologic, nu sunt tentate de realizările obținute peste noapte.  

Balanța 22.09 – 22.10  

Balanțele sunt puse pe schimbarea altora: vor critica, vor da sfaturi, vor fi tentate chiar să treacă la acțiune, fără să-și dea seama că aceste intervenții nesolicitate le pot atrage antipatii. În continuare, ce luați pe mere dați pe pere și nu vă puteți declara mulțumiți de situația financiară.   

Scorpion 23.10 – 21.11  

Foarte creativi și motivați, nu renunțați la nici cea mai neimportantă idee a dv., din dorința de a finaliza rapid o restructurare prin programe profesionale complexe. Sunteți convins că aveți dreptate, nu acceptați intervenții și cu atât mai mult critici.     

Săgetator 22.11 – 20.12  

Săgetătorii au nevoie de provocare și acțiune. Sunt mai mult pe drumuri, decât acasă și se implică numai în activități nelucrative, iar apoi se miră că nu au suficiente fonduri. Celibatarii doresc să se impună în fața persoanelor de sex opus și chiar reușesc în cele mai multe cazuri.   

Capricorn 21.12 – 19.01 

Majoritatea sunteți obligați să aveți grijă de o rudă bolnavă ori să certificați acte și să pierdeți timpul pe drumuri. Nu îndrăzniți să vă gândiți la concediu și sunteți fericiți dacă puteți schimba o vorbă cu amicii. Actele de caritate și altruismul vă caracterizează în continuare.    

Vărsător 20.01 – 18.02 

Activitățile intelectuale se vor simți în această perioadă: vor citi, vor urmări filme, știri, vor lucra la diverse proiecte, vor petrece mai mult timp în fața foii de hârtie sau a monitorului. Foarte cuminți, când le iese dragostea în cale, devin brusc adepții exceselor.    

Pești 19.02 – 20.03 

Vor dori să iasă mai mult să se distreze, vor fi glumeți, veseli, entuziaști, vor dori să aducă ceva nou în relația de cuplu și toate acestea nu pot decât să le facă bine. Simțiți nevoia să vă relaxați și nu este de mirare, deoarece munciți continuu, aproape fără pauze.