Berbec 21.03 – 20.04   

O lovitură neaşteptată venită din partea unei persoane apropiate le va strica începutul săptămânii. O vorbă mai dură, o bârfă despre ei care le ajunge într-un final la urechi, poate chiar refuzul acordării unui ajutor. Cert este că Berbecii se vor simţi trădaţi şi jigniţi.  

Taur 21.04 – 21.05  

Starea uşor melancolică în care se afla Taurii le sporeşte farmecul personal şi le dă un aer enigmatic. Vor fi curtaţi intens, vor primi invitaţii, sau chiar propuneri directe, complimente, posibil cadouri. Cei care se simt singuri şi neglijaţi vor fi tentaţi să cedeze.     

Gemeni 22.05 – 21.06  

Aerienii Gemeni tind să neglijeze unele probleme de sănătate care le dau mici semnale de alarmă de ceva vreme, în special problemele digestive, migrenele şi afecţiunile dentare. Cineva din familie îi va convinge să se ocupe şi de aceste lucruri. 

Rac 22.06 – 22.07   

Racii se pregătesc intens pentru nişte evenimente din viitorul apropiat: învaţa pentru un examen, fac economii, ţin cură de slăbire, îşi repara maşina, îşi schimbă garderoba şi aşa mai departe. Energie au destulă, viaţa socială nu le oferă prea multe variante de distracţie.      

Leu 23.07 – 22.08  

Zilele acestea, Leii vor fi predispuşi la visare, la fantezie, îşi vor face planuri măreţe doar de dragul de a le face, vor dori să citească mai mult, sau să vadă mai multe filme, se vor apuca de orice activitate care le-ar putea stimula creativitatea.      

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Pentru Fecioare se anunţă o săptămână a aşteptărilor momentan neîmplinite: călătorii amâ­­nate, mesaje care nu mai vin odată, telefoane care nu sună, deşi ar trebui, discuţii importante întrerupte în doi peri, răspunsuri care întârzie. Starea de nesiguranţa nu va dura mult.    

Balanța 22.09 – 22.10  

Balantele nu renunţa la programul şi viaţa lor echilibrată: îşi văd de serviciu, merg la cumpărături, îşi vizitează prietenii şi îşi planifica timpul liber, fără să se lase perturbate de nimic. S-ar putea spune chiar că orice obstacol întâlnit în cale le ambiţionează să demonstreze capacitatea.    

Scorpion 23.10 – 21.11  

Scorpionii vor fi un pic lipsiţi de energie în această perioadă, mai puţin organizaţi şi cu mai puţin chef de muncă. Totuşi, va fi de ajuns un gest de tandreţe, o surpriză făcută de partener ca să-i scoată din această apatie. Nu e o perioadă propice tranzacţiilor şi speculaţiilor financiare.     

Săgetător 22.11 – 20.12  

Săgetătorii vor fi foarte înclinaţi spre reverii romantice şi nu vor şti ce să mai facă pentru a-şi mulţumi partenerii. Eforturile lor vor fi observate şi apreciate, iar recompensele vor fi deosebit de picante. Viaţa socială va fi destul de plictisitoare.    

Capricorn 21.12 – 19.01 

Ar fi timpul că încăpăţânaţii Capricorni să-şi pună un pic gândurile şi viaţa în ordine. E vorba de lucruri mici care contează, fie că sunt legate de look, locuinţă, sau profesie. Femeile sunt cele vizate, în principal, dar şi bărbaţii vor simţi nevoia de a-şi condimenta un pic existenţa. 

Vărsător 20.01 – 18.02 

E o perioadă în care Vărsătorii sunt puşi în faţa unor decizii: acum este cazul să se întrebe foarte serios dacă sunt sau nu mulţumiţi de jobul lor, dacă să aprofundeze sau să întrerupă o relaţie amoroasă, dacă să se mute sau să-şi schimbe maşina, adică să ia nişte hotărâri importante. 

Pești 19.02 – 20.03 

Săptămâna aceasta nu străluceşte la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi una mulţumitoare. În principal, muncă, muncă şi iar muncă, cu rezultate destul de bune şi însemnată mai mult cantitativ decât calitativ. Nici de bani nu se vor putea plânge.