BERBEC 21.03 – 20.04  TAUR 21.04-21.05
Dragoste: Aspectul afectiv de azi îţi poate crea emoţii serioase. Bani şi Carieră: Ai o motivaţie să îţi îndeplineşti visele. Ziua va fi plăcută şi noi gânduri îţi încolţesc în minte pentru viitor.  Sănă­tate: Nu ești impulsiv, dar energia de care dispui azi te împinge să îţi forţezi limitele. Dragoste: Înţelegerea pe care o primeşti de la prieteni şi “lumina” care vine de la persoana iubită mai destinde stresul de la muncă. Bani şi Carieră: Este o zi bună pentru planul tranzacţiilor mărunte, dar profitabile. Sănătate: Dispui de resurse energetice și acţionezi mai convingător.
   
GEMENI 22.05-21.06  RAC 22.06-22.07
Dragoste: Familia e pe locul întâi şi ai putea chiar să îţi iei liber de la serviciu pentru a te ocupa de ea. Bani şi Carieră: Norocul îţi însoţeşte activitatea şi e legat de partea de recompense financiare.  Sănătate: Ai parte de o stare de spirit mai austeră, mai selectivă şi mai riguroasă. Dragoste: Nu acţiona sub impulsurile de moment pe plan sentimental. Bani şi Carieră: Tocmai ai încasat o suma de bani, iar tu vrei să scapi repede de obligaţia serviciului. Sănătate: Vei pune în practică schimbări în interiorul casei și vei achiziţiona ceva de o valoare mai mare.
   
LEU 23.07-22.08  FECIOARA 23.08-21.09
Dragoste: Vei aduce un surâs pe buze persoanei iubite. Bani şi Carieră: Toate dorinţele tale de a te schimba şi a începe o activitate nouă se vor lovi de diverse lipsuri sau neobţineri de aprobări favorabile. Sănătate: Supraveghează-ţi inima şi încetineşte ritmul de activitate la muncă. Dragoste: Vei trăi o zi foarte bună, care începe sub auspicii deosebite. Bani şi Carieră: Călătoria în care ai pornit se va încheia brusc. Vei fi puţin debusolat, neştiind ce anume să faci mai întâi. Sănătate: Cu toate că întâmpini greutăţi, nu fii prea sever în criticile pe care le aduci celorlalţi.
   
BALANTA 22.09-22.10  SCORPION 23.10-21.11
Dragoste: O ieşire în mijlocul naturii cu partenerul va consolida relaţia voastră.  Bani şi Carieră: Eşti implicat şi în unele combinaţii despre care încă nu ştii tot ceea ce vrei. Sănătate: O scădere a tonusului muscular te va afecta în special pe partea de obligaţii profesionale Dragoste: Armonia sentimentală e la ordinea zilei, iar legarea de noi prietenii e avantajată.  Bani şi Carieră: Te aşteaptă o zi plină de realizări. Vei pune accent pe unele proiecte cu tentă umanitară. Sănătate: Foloseşte-ţi intuiţia la întreaga capacitate şi vezi cum poţi să te detaşezi.
   
SAGETATOR 22.11-20.12  CAPRICORN 21.12-19.01
Dragoste: Acordă-i partenerului de viaţă întreaga zi şi te vei bucura de momente încântătoare. Bani şi Carieră: Ai nevoie de un sfat, şi apelezi la o persoană care te-a mai ajutat săptămâna trecută.  Sănătate: Intri într-o zi în care ai impresia că nu te încadrezi în anturajul tău. Dragoste: Partenerul de viaţă ocupă locul central în gândirea ta. Bani şi Carieră: Şi azi vei avea unele blocaje, dar vei simţi că multe aspecte din viaţa ta au şanse la un viitor frumos. Sănă­ta­te: Caută o activitate care să te încarce spiritual. Vizitează o mănăstire sau ceva din domeniul artei
   
VARSATOR 20.01-18.02  PESTI 19.02-20.03
Dragoste: Buna dispoziţie te însoţeşte, iar întâlnirile sunt favorizate.  Bani şi Carieră: Eşti pe culmile gloriei. Păstrând proporţiile cu zilele anterioare, bineînţeles. Sănătate: Orice probleme de ordin material fianciar sau de muncă nu prea merg bine acum. Dragoste: Profitaţi de timpul frumos de afară și, ieşiţi într-un loc romantic. Bani şi Carieră: Ai posibilitatea să materializezi ceva care îţi va aduce un progres pe plan social.  Sănătate: Ai tendinţa de a-ţi cheltui toata energia acţionând în toate direcţiile. Iei decizii pe care altfel nu le-ai fi luat.