Berbec 21.03 – 20.04   

Pentru cei din zodia Berbecului, săptămâna care urmează se anunţă plină de conflicte. Nimic major, dar suficient cât să le dea nativilor din Berbec o stare de permanentă iritabilitate (pe lângă cea naturală…). Aceste probleme vor avea legătură cu serviciul.    

Taur 21.04 – 21.05  

Taurii vor avea o săptămână foarte bună sub aspectul vieţii sociale. Vor simţi nevoia să iasă în evidenţă, să cunoască lume nouă , să fie spirituali şi comunicativi. Acest lucru nu este ceva ieşit din comun pentru Tauri, se ştie că sunt, de regulă, persoane prietenoase.

Gemeni 22.05 – 21.06  

Pentru cei născuţi în Gemeni, săptămâna aduce veşti foarte bune pe plan financiar: vor primi tot felul de şanse de a-şi spori veniturile. Nimic foarte important, dar, oricum, un ban în plus pentru cadourile de Sărbători nu strică nimănui, nu-i aşa?   

Rac 22.06 – 22.07   

Pentru Raci, zilele următoare aduc multă muncă, dar şi multe satisfacţii. Vor primi noi responsabilităţi profesionale, vor avea succes în tot ceea ce ţine de dialog, de comunicare şi de negociere şi se vor face remarcaţi. Din păcate, efectele financiare ale acestei evoluţii nu apar chiar acum. 

Leu 23.07 – 22.08  

Pentru Lei, săptămâna care urmează va fi destul de solicitantă, însă vor avea ocazia să facă tot ce le place lor: să organizeze, să dea ordine, să tune şi să fulgere în dreapta şi-n stânga şi să se văicărească. Chiar dacă se vor face un pic nesuferiţi celor din jur, aceasta va da roade. 

 Fecioară 23.08 – 21.09  

Fecioarele îşi fac încă de pe-acum planuri de Sărbători: pe cine vor invita, cât le va costa totul, câte zile libere îşi vor lua, ce cadouri vor cumpăra etc. Asta este, pentru ele organizarea e o a doua natură. Se nasc multe întrebări legate de bani.   

Balanța 22.09 – 22.10  

Pentru Balanţe, cuvântul de ordine al acestei săptămâni este enervarea. În special, la serviciu. Cineva nu le place şi încearcă să le facă viaţa amară. Vor avea parte de tot felul de conflicte minore care, adunate, le vor strica săptămâna. Trebuie însă să încerce să-şi păstreze calmul.  

Scorpion 23.10 – 21.11  

În zilele următoare, Scorpionii vor avea tot felul de probleme legate de casă: lucruri care se strică, mici accidente casnice, conflicte cu vecinii, sau chiar neplăceri legate de siguranţa locuinţei. Totul va trebui rezolvat imediat, chiar dacă cere timp, bani şi nervi.

Săgetător 22.11 – 20.12  

Săptămâna Săgetătorilor se va învârti în jurul dragostei. Mai bine zis, a necazurilor care pornesc de la ea. Se anunţă multe certuri care au la bază gelozia (justificată sau nu) partenerului. Deşi Săgetătorii ştiu să se detaşeze de astfel de probleme, de această dată vor pune totul la suflet. 

Capricorn 21.12 – 19.01 

Evoluţia săptămânii Capricornilor va depinde foarte mult de cei din jurul lor. Toate proiectele nativilor din această zodie vor atârna de deciziile şi bunăvoinţa altor persoane. Este de recomandat să-şi folosească la maxim puterea de convingere şi negociere.

Vărsător 20.01 – 18.02 

Săptămâna Vărsătorilor se va învârti în jurul călătoriilor. Îşi vor face planuri de excursii şi vizite, sau vor primi chiar ei vizita unui prieten de departe. Vor fi nişte zile plăcute, cu excepţia unor mici îngrijorări legate de profesie. Să deschidă însă bine ochii şi să vadă dincolo de aparenţe.     

Pești 19.02 – 20.03 

Pentru Peşti se anunţă o săptămână destul de liniştită. Profesional, vor primi nişte oferte care i-ar putea ajuta să evolueze, dar vor avea destul timp să reflecteze asupra lor. Cu banii nu vor sta rău, dar nici nu e cazul să se aştepte la câştiguri însemnate în această perioadă.