Berbec 21.03 – 20.04   

Săptămâna aceasta Berbecii vor lua hotărâri majore. Nu e vorba neapărat de ceva foarte vizibil pentru ceilalţi, ci de schimbări interioare, care îi ajută să depăşească momentele dificile. Totuşi, ar fi recomandată şi o schimbare de look (haine, locuinţă, maşină).            

Taur 21.04 – 21.05  

Sănătatea nu este foarte bine aspectata în această perioadă pentru Tauri. Atenţie mai ales la răceli şi tulburări digestive. Un membru al familiei le face o surpriză plăcută, probabil o vizită, la sfârşitul perioadei. Relaţiile cu familia şi prietenii sunt foarte bine aspectate.                 

Gemeni 22.05 – 21.06  

Un gest de atenţie faţă de o persoană de sex opus din anturaj le poate stârni furtuni în cuplu. Ar fi bine să-şi cântărească bine fiecare mişcare. Dacă sunt singuri, nici să nu caute o relaţie, pentru că apar nişte provocări profesionale care le vor solicita timpul şi nervii pe termen lung.         

Rac 22.06 – 22.07   

O călătorie pe care o aşteptau de multă vreme se amână. Acest lucru îi face pe Raci să-şi reorganizeze programul şi le oferă un răgaz binevenit să mai rezolve nişte probleme. O poveste sentimentală mai veche revine în actualitate şi ameninţă să le complice viaţa.          

Leu 23.07 – 22.08  

Leii sunt predispuşi la tot felul de accidente în perioada următoare. Fie că e vorba de accidente fizice, sau de gafe şi indiscreţii, Leii pot intra foarte uşor în necaz. Trebuie să fie foarte atenţi la cum se poartă şi la ce vorbesc. Au, în schimb, noroc în dragoste.          

 Fecioară 23.08 – 21.09  

E o perioadă bună pentru acumularea de informaţii, nu în sensul învăţării unor lucruri noi, ci al descoperirii unor secrete, sau veşti care circulă în cerc restrâns. Fecioarele să deschidă bine ochii şi urechile, vor auzi multe bârfe, dar vor afla şi lucruri care le vor ajuta în carieră.  

Balanța 22.09 – 22.10  

Balanțele sunt pe val în zilele următoare. Au şanse mari de reuşită în tot ce-şi propun, aşa că e un moment bun să-şi facă planuri şi strategii, sau să încheie nişte socoteli mai vechi. Vor avea ocazia să plătească nişte poliţe unor persoane care le-au rănit şi asta le va da un sentiment de putere.          

Scorpion 23.10 – 21.11  

Scorpionii intră într-o perioadă favorabilă pentru latura lor erotică, şi-aşa destul de accentuată prin natura zodiei. Este o perioadă bună pentru experimente şi pentru evadări de week-end împreună cu persoana iubită. Dacă sunt solo, nu trebuie decât să iasă în lume, pentru că oferte vor fi!  

Săgetator 22.11 – 20.12  

Ar fi bine să-şi ia un pic de timp numai pentru ei. E o perioadă propice relaxării şi acumulării de energie. Chiar dacă nu au concediu, ar fi bine să-şi ia măcar două-trei zile libere pentru a-şi pune gândurile în ordine. Chiar şi în relaţia de cuplu ar fi binevenit un time-out.      

Capricorn 21.12 – 19.01 

Capricornii riscă să rateze nişte ocazii excelente de a face o impresie bună la serviciu din cauza unor accese nervoase care nu vor fi prea apreciate de şefi. Se pot trezi cu o sancţiune, sau chiar o retrogradare. Vor sta cam prost cu nervii pe toate planurile.        

Vărsător 20.01 – 18.02 

Vărsătorii vor avea foarte multă energie şi depinde doar de ei cum o vor folosi. Indicat ar fi să se concentreze asupra carierei, pentru că astrele favorizează proiectele în acest domeniu. Relaţia de cuplu va fi foarte armonioasă, deşi unele persoane din afară vor încerca să o tulbure.   

Pești 19.02 – 20.03 

  Peştii au în faţă nişte zile pline de mici surprize plăcute din partea prietenilor sau a familiei. Vor primi mici cadouri, veşti care le ridică moralul, vizite de la persoane dragi, invitaţii în oraş. Nu se întrevăd cine ştie ce şanse de realizări măreţe, sau aventuri palpitante.