www.zodiacool.ro

Berbec

Puțini sunt capabili să-ți intre în voie în aceste zile. Este o perioadă foarte bună pentru a-ți face planuri noi, pentru a acorda mai multă atenție nevoilor tale sufletești și pentru a studia pe îndelete relațiile din preajma ta. Ți se îmbunătățesc veniturile din activitatea profesională.

Taur

Planuri de călătorie, de studii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, activități socio-profesionale. Sunt subiectele principale ale acestei săptămâni și bine ar fi să te ocupi pe îndelete de ele. La serviciu ți se cere să reiei unele sarcini de lucru vechi care au rămas cumva nefinalizate.

Gemeni

Se conturează cheltuieli comune cu alții pe facturi, taxe, servicii sau investiții. Sunt momente bune pentru a lămuri cheltuielile și pentru a trasa planuri financiare noi. Cheltuiește cu măsură și evită implicarea în câștiguri rapide, dar nesigure. Îți faci planuri de călătorii, apar invitații la evenimente culturale.

Rac

Este nevoie să te ocupi de lucruri care țin de gestionarea bugetului familiei. Poate fi vorba despre vânzarea sau achiziționarea unor bunuri. Fii prudent, deoarece relațiile cu membrii familiei sunt distorsionate. Gândirea și comunicarea lasă de dorit în zilele următoare.

Leu

Relațiile parteneriale sunt provocatoare. A sosit vremea să lămurești, fie aspectele vieții de cuplu, fie pe cele ale unor colaborări aflate în derulare sau sunt în discuții de a începe. Există o mare vulnerabilitate pe acest segment, pentru că tu ești sensibil și concentrat pe propria ta persoană.

Fecioară

În relațiile de prietenie se finalizează un capitol important. Vei renunța la unii sau îți vei schimba radical atitudinea față de ei. A venit timpul să-ți redefinești conceptul de prietenie și să te orientezi, totodată spre alte persoane de o mai bună calitate. Inclusiv în sfera profesională.

Balanță

Ești solicitat de foarte multă lume, în activități tot mai diverse. Alege-ți vorbele și gesturile cu mare grijă, întrucât îți vor fi urmărite cu deosebită atenție și criticate în consecință. Foarte importante sunt acum relațiile pe care le ai cu prietenii și protectorii din domeniul socio-profesional.

Scorpion

Zilele acestea vei fi înconjurat de prieteni, mai mult decât oricând. Dar, emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate așa că, îți va fi greu să ajungi la un consens chiar și cu tine însuți. Evită să povestești despre tine și planurile tale de viitor. Îți trebuie odihnă, discreție și dozarea eforturilor.

Săgetător

Sunt șanse mari să trasezi direcții noi, atât în plan personal, cât și profesional. Accentele acestor zile se află pe relațiile cu ceilalți, mai ales pe relațiile cu partenerul de viață și pe relațiile de colaborare. Renunță la ceea ce nu-ți mai este de folos și orientează-te spre noi orizonturi parteneriale.

Capricorn

La tine, emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate în aceste zile, deci fii prudent și evită discuțiile ample. Se pot relua teme sau activități vechi. Gândurile tale sunt îndreptate spre câștiguri și investiții, dar ar fi bine să amâni semnarea documentelor importante pentru altă dată.

Vărsător

Este bine să-ți îndrepți atenția spre persoana iubită, copii și hobby-urile dragi sufletului tău. Activitățile recreative desfășurate alături de cei dragi te relaxează, te amuză și te provoacă să-ți exersezi creativitatea. La serviciu se animă atmosfera datorită unor sarcini de lucru ce trebuie rezolvate.

Pești

Pentru tine va fi o săptămână cu multă muncă la serviciu, și în plan personal. Dozează-ți eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă și se pot evidenția, destul de zgomotos, afecțiuni mai vechi sau mai noi. La serviciu există animozități ascunse, conflicte mocnite ce stau să izbucnească.

Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov, nr.454