https://www.zodiacool.ro/

Berbec 21.03 – 20.04

Neînțelegerile la serviciu te vor impulsiona să-ți folosești mai eficient abilitățile, dar și veniturile. Tentația de a face investiții, credite sau alte planuri financiare este foarte mare și riscantă. Bine ar fi să stabilești prioritățile în funcție de nevoile personale și să-ți achiți la timp datoriile.

Taur 21.04 – 21.05

Dă tot ce ai mai bun la serviciu în această săptămână, pentru că poți fi remunerat consistent pentru orele suplimentare. Sunt posibile anumite tensiuni între tine și unii colegi de muncă. Ar fi înțelept să-ți iei măsuri de precauție în cazul în care unii mai invidioși încep să te discrediteze.

Gemeni 22.05 – 21.06

Intri într-o perioadă în care relațiile parteneriale sunt tulburi. Fie că vorbim de relația cu șefii, colegii de serviciu sau colaboratorii, prudența și discernământul te vor feri de neplăceri. Cel puțin deocamdată. Îți revin responsabilități noi, care îți vor aduce anumite beneficii mai târziu.

Rac 22.06 – 22.07

Angajamentele sociale te-ar putea ustura la buzunare destul de mult săptămâna aceasta, deci poate n-ar fi rău să le triezi. Cu toate acestea, perioada se anunță de bun augur vieții amoroase, mai ales dacă ai o relație la distanță. Iată un prilej bun să-ți recucerești partenerul!

Leu 23.07 – 22.08

Nevoia de control îți pune mintea la contribuție, însă nu orice noțiune despre care crezi că este potrivită pentru contextul actual te va ajuta
să-ți rezolvi problemele onorabil. Analizezi situ­ațiile dintr-o cu totul altă perspectivă decât până acum și totuși cineva îți susține eforturile.

Fecioară 23.08 – 21.09

S-ar putea ca săptămâna să nu fie tocmai cea mai reușită. Nu adopta un aer de superioritate, iar dacă șefii cred că nu abordezi tocmai bine eventualele situații, pot avea dreptate, cel puțin într-o anumită măsură. Planurile de viitor pot presupune o investiție mai mare decât poți duce.

Balanță 22.09 – 22.10

Deși te-a interesat mult părerea celor din jur, acum ai șansa de a observa singur cum stau lucrurile și ce ai de făcut pentru a evolua. Mai ales în ceea ce privește munca propriu-zisă și cuantumul câștigurilor aferente acesteia. Renunță la ideile preconcepute și lasă-te condus de intuiție!

Scorpion 23.10 – 21.11

Concentrează-te la ce ai de făcut, pentru că vei face pași mari spre rezultatele visate! Ai mereu ceva de învățat din ceea ce trăiești, dar știi foarte bine că nimic nu se ridică de la sine. Sunt mai durabile și mai solide roadele muncii la care ai contribuit cu mult efort.

Săgetător 22.11 – 20.12

Primești o veste bună cu efect mobilizator asupra ta. Îți dă mai mult chef de acțiune, curaj să ieși în față ca să spui ce știi și ești din ce în ce mai sigur pe reușita finală. Rareori ești atât de motivat de ceva ce se prefigurează la orizont, de aceea trebuie să profiți de timpul oportun.

Capricorn 21.12 – 19.01

Vei avea un sentiment intens de spontaneitate în aceste zile. Nu-ți planifici nimic și faci numai ce dorești, ceea ce este posibil să-ți aducă unele neplăceri mai târziu. Ar trebui totuși să fii precaut în deciziile importante pe care le ai de luat. Vei fi total lipsit de griji în aceste zile.

Vărsător 20.01 – 18.02

Ai putea primi un bonus sau o primă de la angajator drept recompensă pentru unele succese recente. Totuși, indicat ar fi să te limitezi la cheltuielile care sunt o prioritate pentru aceste zile. Așteaptă-te la termene limită reduse și sarcini care nu figurează-n fișa postului tău.

Pești 19.02 – 20.03

Nu încerca să ieși în evidență în aceste zile. Mai degrabă, concentrează-te pe partea profesională. Și, pentru că totul o să-ți iasă după pofta inimii, încearcă să nu lași nimic neterminat. Cu entuziasmul pe care-l ai și dorința de a face ceva, chiar vei face lucruri însemnate.