Berbec 21.03 – 20.04  
Traversezi o perioadă în care este indicat să nu te implici în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu ţi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce va demon-stra că şefii îţi apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze. 
Taur 21.04 – 21.05 
Nu eşti într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi bine să te menajezi. O activitate pe care ai început-o de mai mult timp ar putea fi încheiată datorită sprijinului unui prieten. La serviciu vei avea o discuţie cu colegii, dar este bine să nu încerci să ţi impui punctele de vedere.
Gemeni  22.05 – 21.06 
Dacă ai de gând să pleci la drum, conjunctura astrală te avantajează. În cazul în care doreşti să te implici în activităţi mai complicate, fii cât se poate de atent, deoa-rece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Nu este cazul să finalizezi chiar tot ce ţi-ai propus; mai lasă timp şi pentru odihnă.
Rac 22.06 – 22.07  
Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil astăzi, cănd vei primi sprijinul acestora într-o chestiune delicată. Situaţia financiară nu-ţi mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat, ar fi bine să nu te implici în investiţii riscante. Divertismentul te va ajuta să depăşeşti stresul.
Leu 23.07 – 22.08 
Manifeşti un interes profund pentru chestiunile gospodăreşti, care nu mai pot fi amânate. Relaţia cu familia se îmbunătăţeşte considerabil, aşa că poţi miza pe spriji-nul rudelor pentru a termina treaba cât mai repede. N-ar fi exclus ca cineva din anturajul apropiat să îţi facă o propunere.
Fecioară 23.08 – 21.09 
Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că poţi încerca să-ţi găseşti noi adepţi pentru proiectele pe care le ai în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu ţi s-a oferit o ocazie de a arăta ce poţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. 
Balanța 22.09 – 22.10 
Energia fizică nu este la limita superioară, aşa că nu este cazul să exagerezi muncind prea mult de unul singur. Neînţelegerile pe care le-ai avut până acum cu unii membrii ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac lucrări de reparaţii, reamenajări, acestea vor putea fi finalizate.
Scorpion 23.10 – 21.11 
Activităţile intelectuale te avantajează, dându-ţi posibilitatea de a-ţi pune în valoare inteligenţa şi inspiraţia. Situaţia financiară nu se arată nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Este posibil să ţi se propună o colaborare care te va tenta, pe care va trebui s-o studiezi cu atenție.
Săgetator 22.11 – 20.12 
Reuşeşti să te faci simpatizat într-un cerc mai larg de persoane. Oricum, popularitatea de care dispui îţi va permite să-ţi lărgeşti cercul de prieteni. Din punct de ve-dere intelectual funcţionezi la limita superioară, aşa că dacă ai de luat decizii în chestiuni importante, încrede-te deplin în judecata ta. 
Capricorn 21.12 – 19.01
La slujbă vor fi multe de făcut, aşa că n-ar fi exclus să fie nevoie să rămâi peste program. Până la urmă rezultatele vor fi pe măsura eforturilor făcute, aşa că, în an-samblu, te vei putea declara mulţumit. Mare atenţie, deoarece o persoană de încredere ar putea să îţi înşele aşteptările.
Vărsător 20.01 – 18.02
Starea ta generală este bună, chiar dacă nu te simţi capabil să te implici în proiecte deosebite. Manifestările impulsive pot determina apariţia unor neînţelegeri în re-laţia cu cei din familie. În anturajul tău apropiat vei reuşi să îţi impui punctele de vedere fără a face un efort deosebit.
Pești 19.02 – 20.03
Activităţile extraprofesionale pe care le ai în program vor fi date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat. Relaţia cu fiinţa iubită nu te mulţumeşte, dar nici nu este cazul să îi faci reproşuri. Banii pe care îi aştepţi îţi vor parveni cu oarecare întârziere.