Berbec           21.03 – 20.04

Astrele îți oferă șansa de a repara ceva, de a-ți asculta de vocea sufletului. Dacă în ultimii ani ai dorit să rupi o relație, acum vei reuși să îți pui gândurile în ordine, să te eliberezi.  Vei putea cere și sfatul unui specialist care să te îndrume. Tratează orice situație cu mult calm.

Taur    21.04 – 21.05

Ai atenția focusată pe a face bani. Îți dorești să vinzi un bun/imobil ce este la comun cu partenerul. Vei fi mai sensibil, dornic de a oferi iubire celui drag, plus că apar oportunități de a-ți face planuri de viitor. Dar, ai putea observa că toată munca din această perioadă a fost în zadar.

Gemeni          22.05 – 21.06

Vei închide un capitol din viața ta. Acesta va viza relația cu frații, bunurile la comun, favorurile etc. Dacă în ultimii ani te-ai confruntat cu problemele de viață ale rudelor, după acest interval o să te resemnezi. Cel mai probabil, o discuție, un gest, un eveniment neplăcut te poate dezamăgi.

Rac     22.06 – 22.07

În sfârșit, eforturile pe care le-ai depus în ultimii doi ani încep să-ți fie apreciate de superiorii ierarhici, și nu numai. Săptămâna asta apar rezultatele muncii asidue și, mai mult decât atât, ai posibilitatea de afirmare. Vei avea ocazia să te faci remarcat, apreciat, să devii mai popular.

Leu      23.07 – 22.08

Vei avea multe șanse de a intra în posesia unei sume importante de bani. Sau… poți obține un rezultat bun la un examen, interviu, curs ș.a.m.d. Oricum, te vei pregăti intens pentru a deveni expert pe partea profesională. Și vei avea o comunicare mult mai bună cu cei din jur.

Fecioară       23.08 – 21.09

Este rost de a face bani, de a primi un comision, de a vinde un bun, un produs deosebit etc. Cel mai probabil vei investi totul într-un bun de valoare: casă, mașină, teren, sediu de firmă etc. Primești vești bune, posibil chiar informații cu privire la apariția pe lume a unui copil.

Balanță           22.09 – 22.10

Acorzi multă atenție mediului social, iubirii, copiilor, planurilor de viitor, deplasărilor alături de partener. Dacă te-ai confruntat cu reticențe din partea familiei partenerului, ceva se poate schimba acum. E posibil ca acele persoane să aibă nevoie de tine și să înceapă să te vadă altfel.

Scorpion        23.10 – 21.11

Urmează o săptămână cu evenimente favorabile pe axa carierei. Ai mari șanse de a semna un contract avantajos, de a intra în posesia unor răspunsuri utile, de a te face remarcat în fața șefilor. Cum s-ar spune, vei fi pe val.  Dar, vor fi și persoane dornice să-ți strice starea de bine.

Săgetător       22.11 – 20.12

Șansa, succesul sunt de partea ta în tot ceea ce vei face, singura condiție este aceea să nu te încrezi în cei din jur. Iubirea bate la porțile inimii, fie că ești deja într-o relație, fie că ești singur, noutatea este acum la ordinea zilei, ceea ce este un lucru bun. Totuși… fii rezervat!

Capricorn       21.12 – 19.01

O să renaști și o să fii mai puternic ca niciodată. Anumite idei, concepții care înfloresc în mintea ta acum, te vor însoți în restul vieții sub forma unor crezuri. Revin în actualitate unele planuri pe care le-ai conceput în trecut și vei putea găsi răspunsuri la unele întrebări care te frământă.

Vărsător         20.01 – 18.02

Un eveniment neașteptat îți va schimba starea de spirit. Acum vei culege rezultatul muncii cu tine însuți din ultimele luni. Totuși, să nu uiți că acest surplus astral de energie își pune amprenta pe axa sentimentală. Prin urmare, ai putea reveni asupra unor decizii pe care le-ai luat anul trecut.

Pești   19.02 – 20.03

Vei avea discuții serioase cu partenerul de viață, referitor la un anturaj sau o situație de viață. Financiar, vei avea în continuare multe cheltuieli. Apar diverse situații neașteptate, care îți pot pune la încercare bugetul. Partea bună este că partenerul te ajută în ceea ce vrei să duci la final.
.