Berbec

Încep să apară beneficiile de pe urma strădaniei de până acum! Probabil sub forma unor daruri sau câștiguri la care nu te așteptai. Intri într-o perioadă în care principala ta preocupare ar trebui să fie legată de evoluţia profesională și de propria imagine care nu excelează.

Taur

Ar fi de preferat să nu ai mari așteptări de la mulţi dintre cei ce pari binevoitori. În caz contrar, vei suferi unele dezamăgiri care-ţi vor tulbura nu doar gândurile, ci și cheful de muncă și dorinţa de a merge mai departe. Evită să iei decizii importante în ceea ce privește semnarea unor acte.

Gemeni

Vor apărea multe surprize frumoase în viaţa ta. O persoană de sex opus îţi va bucura sufletul cu sfaturile sale împăciuitoare și te va ajuta să te destinzi, să depășești cu brio situaţia stresantă care te neliniștește de la un timp. Îţi reapare pofta de viaţă și dorul de distracţie.

Rac

Multe dintre parteneriatele de până acum au fost păguboase și, de aceea, de la începutul săptămânii ești gata să faci compromisuri pentru a deschide ușa oamenilor cu influență. Dragostea aduce în continuare momente dintre cele mai dramatice și ești pe punctul de a încheia o etapă.

Leu

Traversezi o perioadă în care devii prea ușor șantajabil de familie, și în special de mezinii familiei. Poate ar fi mai bine să începi să diminuezi cheltuielile pentru capriciile lor și să-ţi îndrepţi atenţia mai mult spre nevoile personale. Vei fi mult mai apreciat în această situaţie.

Fecioară

Ești tot mai motivat să lupţi pentru o schimbare radicală în viaţa ta personală. Cu toată inspiraţia care-ţi va funcţiona din plin, nu este momentul să pui punct actualei relaţii de cuplu. Singurătatea va fi și mai apăsătoare pentru că în perioada imediat următoare vei mai pretenţios ca niciodată.

Balanță

Pune sănătatea pe primul plan dacă vrei să câștigi mai mulţi bani. Ideile de care dispui sunt bune și vor fi bine primite de șefii sau colaboratorii tăi, dar ai nevoie de foarte multă energie ca să le pui în practică. Lucru care începe să-ţi cam lipsească din cauza stilului de viaţă nesănătos.

Scorpion

Vei face un pas înainte, unul înapoi. Când te bucuri mai mult de realizarea unor lucruri care în urmă cu ceva timp te speriau de-a dreptul, crezând că te depășesc cu desăvârșire, vei trăi dezamăgirea unei neîmpliniri sub alt aspect. Fii calm și tratează totul cu diplomaţie.

Săgetător

Ai o capacitate fantastică de a te adapta schimbărilor așa că, nu-ţi va fi greu deloc să te obișnuiești într-o funcţie nouă, superioară. Șefii încep să creadă în ideile și-n puterea ta de muncă, și te avansează-n funcţie. Cu seriozitate și pricepere, îţi vei duce la bun sfârșit toate atribuţiile.

Capricorn

Ia o pauză de la activităţile cotidiene și gândește-te bine ce vrei de la viaţă. Când ţi-ai stabilit totul cu mare acurateţe, acţionează în consecinţă. Intri într-o perioadă în care șansa va fi de partea ta, indiferent ce ai face. Important este să crezi în proiectele tale prospere.

Vărsător

Momentele petrecute în familie parcă sunt mai frumoase ca niciodată. Ești binedispus și îi uimești pe cei dragi cu tot felul de surprize, de la cele culinare până la plimbări și jocuri în aer liber, ore-ntregi. Bucură-te cât de mult poţi! Astfel de perioade nu ţin mult și nu sunt prea dese.

Pești

Spune adio trecutului și bun venit, prezentului dacă încă mai visezi la o mare iubire! Dacă nu te vei desprinde complet de sentimentele pentru un fost partener, nici nu vei vea parte de o dragoste care să-ţi înalţe sufletul. Ajută-ţi interiorul să se vindece odată, nu i mai te împotrivi!