Uite cât de diplomat, muncitor sau morocănos vei fi în 2012

Anul 2012 a început cu multe nenorociri pentru anumite semne zodiacale și cu bucurii pentru anumiţi nativi. Nimic însă, nu e întâmplător. Toate eșecurile și izbândele în viaţă sunt influenţate de calităţile și defectele fiecărei persoane. Iată ce-ţi rezervă astrele din acest punct de vedere!

  BERBEC 21.03 – 20.04  TAUR 21.04-21.05
Nu te evidenţiezi la locul de muncă datorită faptului că ești mare în­chipuitor de planuri, nu ai voinţă și nu su­porţi “singurătatea”. În schimb, nu ești egoist și ești foarte statornic în dragoste. Banalitatea e cuvântul cheie în descrierea ta. Nu ai curajul opiniei, deși bârfa e ceva cotidian. Însă, eviţi cu mult tact situaţiile complexe și nu te complaci în conservatorism. Îţi alegi cu multă grijă persoanele care te-nconjoară.
   
GEMENI 22.05-21.06  RAC 22.06-22.07
Individ schimbător din fire, reușești să te faci mai puţin agreat, mai ales la muncă. În plus, ești cum se spune în popor „gură spartă” și nu poţi ţine un secret. Cu toate acestea, ești ușor de convins și nu cazi pradă vreunei patimi. Obsesiile tale sunt mâncarea și băutura fi­nă, să fii permanent în centrul atenţiei, ­chiar da­că ești mofturos și ţii să te răzbuni pe cei care‑ţi fac rău. În schimb, poţi fi deturnat ușor și devii cel mai bun prieten.
   
LEU 23.07-22.08  FECIOARA 23.08-21.09
Egoismul și firea răz­­bunătoare te repre­zintă, chiar dacă accepţi cu ușurinţă ideea de lin­gușire. Ţii foarte mult la propria imagine. Toto­da­tă, reprezinţi modelul caracterului puter­nic și respecţi cu sfinţenie scara valorilor. Ești ca o cetate greu de cucerit în plan sentimental, iar profesional respecţi tiparele con­servatorismului. În schimb, ești o fire prea serioasă, dar spontană, ordonată și capabilă de o răzbunare pusă temeinic la cale.
   
BALANTA 22.09-22.10  SCORPION 23.10-21.11
Ești o fire naivă, condusă de puterea banilor și cu un echili­bru sentimental, la fel ca și cel profesional destul de fragil. În schimb, nu ești zgârcit, nu aștepţi să fii apreciat pen­tru realizările tale și ești destul de curajos. Parșivitatea te des­crie cel mai bine. Ești foar­te suspicios și-ţi impui o limită peste care nu poţi să treci. Duci lipsă de iniţiativă și energie. Totodată poţi spune că ești mare amator de plăceri, dar muncitor și bine ancorat în realitate.
   
SAGETATOR 22.11-20.12  CAPRICORN 21.12-19.01
Dai dovadă de lipsă de responsabilitate și nu iei în calcul riscurile sau eșecurile ante­ri­oa­re. Însă, ai un echilibru interior de invidiat, ești extrem de muncitor și ­foarte loial din punct de vedere sentimental. Ești un adevărat rob al banului, pe care nu știi cum să-l administrezi. Nu-ţi place riscul, ești o fire cugetătoare și neiertătoare. Mai mult, ești încăpăţânat și chiar pragmatic din punct de vedere sentimental.
   
VARSATOR 20.01-18.02  PESTI 19.02-20.03
Ești făcut să stai în pătrăţica ta, deși ai trăiri interioare bogate și diversificate. Nu cunoști termenul de situaţie li­mită, asta și din cauza faptului că uneori dai do­vadă de lene. Sentimental te deslănţui și trăiești intens fiecare clipă. Îţi place să vorbești mult fără a spune nimic. Nu ești pătruns de spiritul democratic și ești radical în principii. În plus, ești inadaptabil, deși nu ești o fire egoistă, chiar darnică financiar și ești loial partenerului de viaţă.