Ești în căutare de idei de petrecere a timpului liber în zilele cu temperaturi scăzute din această lună? Fiecare semn zodiacal are propriile trăsături care-i influențează în mare parte preferințele spre distracție. Iată ce activități vor face deliciul zilelor în care nu vei merge la muncă!

 

Articol publicat în Jurnalul de Ilfov Nr. 379, ediția print

Berbec

Iubești iarna cu frigul ei tăios, așa că nu pierzi nicio zi fără să activezi pe gheață sau în zăpada care nici bine nu apucă să se așeze. Construirea unui om de zăpadă tradițional și o bătaie cu bulgării ar fi idei super faine.

Taur

Ești adeptul naturalului și spațiilor deschise, astfel explicându-se preferința ta pentru această perioadă din an. Zăpada te va relaxa, mai ales dacă vei fi în compania prietenilor. O idee excelentă ar fi pescuitul pe un lac înghețat.

Gemeni

Elanul tău nu poate fi tăiat de nimic, nici chiar de temperaturile scăzute de iarnă. Ești gata oricând de o competiție cu bulgări deci, fuga la munte! Dacă nu, o activitate excelentă poate fi și o întrecere la patinoar! Indiferent ce alegi, pentru ca distracția să fie maximă, nu uita că trebuie să înveți să și pierzi.

Rac

Luna cadourilor te încântă doar pentru timpul liber petrecut cu familia și pentru darurile primite. Cu greu te poți debarasa de rutina ta zilnică, în ciuda fulgilor de zăpadă care pe alții îi scot imediat din casă. Privitul de la fereastră este bucuria ta.

Leu

Fugi de singurătate și de aceea ești gata să te bagi în orice activitate, doar să nu rămâi singur în casă. Activitățile de grup sunt preferatele tale chiar și iarna. Pont! Fă-ți drum la munte și învață mai repede să schiezi!

Fecioară

Pentru  tine ultimele zile din an constituie cea mai bună perioadă pentru îngrijirea casei. Chiar și în zilele în care ninge abundent, curățenia e gata în câteva ore și nici cumpărăturile nu au rămas pentru ziua următoare.

Balanță

Pe ninsoare și viscol, preferi să inițiezi sau să continui vreun proiect. Ideea de a ieși la o bătaie cu bulgări este ultima alegere. Ții foarte mult la principiile tale, dar ar fi de dorit măcar să te orientezi spre metode de relaxare.

Scorpion

Ești neîntrecut când e vorba de organizarea picnicurilor pe zăpadă sau propuneri de genul înotul într-un lac înghețat. Pune-ți în aplicare ideile și antrenează-i și pe cei mai puțin inspirați. Atunci distracția va atinge cote maxime.

Săgetător

Pentru tine aventura dusă la extrem este sinonim cu iarna. Fie că este vorba de snowboard, schi, patinoar, bulgăreală, nu te dai în lături. Competiția îți sporește avântul, tu fiind și așa un mare iubitor de sporturi de iarnă.

Capricorn

Nu duci lipsă de idei de distracție, chiar dacă afară îngheață apele. Dar nicio ceașcă mare de ceai și un film de Crăciun nu-ți displac. Cel mai bine te simți vizionând filme alb-negru și răsfățându-te cu vin fiert cu portocale și scorțișoară.

Vărsător

Găsești somnul ca fiind cea mai potrivită alegere atunci când afară e frig și cad fulgi de zăpadă. Te lași greu urnit din casă. Și totuși… nimic nu-ți va sta în cale să trăiești cât mai intens misterul iernii după o escapadă la munte.

Pești

Când vine vorba de o gazdă primitoare, nu ai cum să faci abstracție. Cu mic, cu mare, invită-i pe toți cei dragi la cină, pregătește o muzică pe măsură, nu uita de vinul fiert și sigur te vei debarasa complet de gerul de afară.