Berbec

Te bucuri de o putere mare de concentrare. Îți dedici zilele analizei propriului echilibru interior. Din cauza stresului de la serviciu, în majoritatea zilelor vei fi predispus la o stare de deprimare ușoară. Treci printr-o perioadă critică și moralul tău e la pământ.

Taur

Deplasările, discuțiile cu semnarea de acte, reluarea unor colaborări cu foști asociați, colegi de muncă sunt extrem de bine avantajate. Fii atent la ce spui, deoarece se poate specula în defavoarea ta. Fă-ți curățenie în gândire, elaborează noi strategii de a face bani și aderă la noi alianțe.

Gemeni

Intri într-o nouă etapă profesională. Sunt posibile schimbări în relațiile cu superiorii, apar sarcini noi de lucru și este posibil să obții o funcție de con­du­cere. Fii prudent și dă dovadă de diplo­ma­ție! E multă agitație la locul de muncă. Informa­țiile și situațiile se succed într-un ritm alert.

Rac

Se va petrece o schimbare în comportamentul tău. Vei fi mai dornic să ieși din zona de confort și nimeni nu va intui ce se întâmplă în interiorul tău. Este poate cea mai bună disoziție a ta din acest an. Vei putea să accesezi orice informație de care ai nevoie și vei obține și ceva bani în plus.

Leu

Planifică-ți cu atenție treburile de la serviciu, dar și pe cele de acasă. N-ar fi exclus să nu ai spor în îndeplinirea sarcinilor, așa că stabilește-ți prioritățile și ocupă-te numai de ele. Și sănătatea îți este mai vulnerabilă decât până acum. Consultă un medic, dacă sănătatea o cere!

Fecioară

Mentalul tău este orientat spre cu totul alte abordări ale vieții. Dialogurile cu anumite persoane, participarea la seminarii, vizitarea târgurilor te ajută să-ți liniștești mintea și sufletul. Se întrevăd noutăți în relațiile cu străinătatea și s-ar putea chiar să-ți faci planuri de călătorie.

Balanță

Vei fi energizat, plin de viață, dornic să călă­to­rești. Dorința de evadare e cultivată de sub­con­știent, care are nevoie de stimuli noi. Partene­rul de viață e alături în demersurile profesionale. Dacă ești în căutarea unui job, el îți poate recomanda pe cineva de încredere pentru angajare.

Scorpion

Începi o nouă etapă financiară vizavi de banii și bunurile folosite și administrate în comun cu alții. Verifică bine tot ce ține de partea financiară personală, revizuiește-ți bugetul disponibil și trasează noi linii de urmat. Altfel, unii vor profita. Apare și o posibilitate de câștig dintr-o colaborare.

Săgetător

Îți regăsești liniștea interioară. În sfârșit, reușești să-ți îndrepți emoțiile spre acele cauze care merită cu adevărat implicarea ta afectivă. Ești dornic să studiezi și de aceea vei aprofunda un subiect de cercetare care te va ajuta să-ți recuperezi locul în ierarhia de la serviciu.

Capricorn

O săptămână cu momente bune în ceea ce pri­vește relaționarea cu partenerul de viață sau, după caz, cu partenerii de afaceri. Chiar dacă au tot fost conflicte între voi, zilele acestea sunt șanse de împăcare. Fii deschis la dialogul cu aceștia și implică-te mai mult în activitățile comune!

Vărsător

Sensibilitatea și autocritica exagerate nu te ajută deloc să te faci remarcat. Pentru tine, parcă toate lucrurile sunt în dezordine. Mintea îți este inundată de gânduri incerte și neînțelese. Este important să-ți găsești ceva care să te ajute, o familie, prieteni sau un partener de viață.

Pești

Evită planurile de investiții, achiziționarea unor bunuri scumpe sau ajutorarea materială a altora. Sunt momente bune doar pentru plăți minore. Neplăcerile legate de bugetul disponibil țin doar de capricii. O persoană apropiată îți poate oferi idei bune pentru a-ți mări veniturile.