Berbec 21.03 – 20.04

Nu te grăbi cu investițiile! Nu este o perioadă propice deciziilor în acest sens, iar dacă nu vrei să pierzi sume importante de bani, mai bine te orientezi spre altceva. Și încearcă să privești lucrurile cu mult calm, ca nu cumva să rămâi și fără relațiile cu asociații sau colaboratorii.

Taur 21.04 – 21.05

Apar ceva încurcături în sfera financiară. E de bun augur să studiezi foarte bine contractele și toate documentele înainte să le semnezi, pentru a evita să comiți o ilegalitate pe care se pare, că nu o conștientizezi. Prudența te ferește de situațiile care-ți îngreunează viața.

Gemeni 22.05 – 21.06

Partenerul de viață este din ce în ce mai nemulțumit de risipa de bani pe care o faci și riști să dai curs unor discuții aprinse, inutile. Mai bine mergeți împreună la cumpărături. Și nu-i arăta că te plictisești repede în compania sa sau că nu-ți plac alegerile lui.

Rac 22.06 – 22.07

Ai toate șansele să câștigi bani frumoși. Fie prin colaborări, prin activități suplimentare jobului, fie prin propriile afaceri, ți se deschid uși care te conduc spre o viață mai ușoară. Dar, fă în așa fel încât să eviți speculațiile de orice fel. Altfel, riști să intri în conflict cu legea.

Leu 23.07 – 22.08

Primești o veste care te indispune. Vei medita atât de mult la cele discutate cu persoana în cauză, încât este posibil să te rupi de realitatea înconjurătoare și să nu mai ai randament la serviciu, la școală și în tot ce ți-ai propus să faci. Dacă șofezi, respectă regulile de circulație!

Fecioară 23.08 – 21.09

O persoană pe care n-ai mai întâlnit-o de multă vreme își anunță vizita pe nepusă masă. Păstrează-ți calmul și încearcă să-ți ajuți partenerul la tot ceea ce implică primirea cuviincioasă și ospătarea musafirului. Arată că ești o gazdă bună chiar dacă ai fost luat prin surprindere!

Balanță 22.09 – 22.10

Serviciul te obligă la eforturi susținute, care te epuizează și te cam țin departe de a-i face pe plac persoanei dragi. Bucură-te de prezența acesteia în viața ta, atât cât poți și promite-i că te revanșezi cât mai curând. Chiar așa. Ce-ai zice de o vacanță, doar voi doi?

Scorpion 23.10 – 21.11

Anumite probleme personale neprevăzute v-ar putea schimba programul din această săptămână. Cineva din familie îți va solicita ajutorul și ar fi bine să faci tot posibiliul să-i răspunzi cu promptitudine. Ai grijă, însă, și de sănătatea ta care dă semne de deteriorare!

Săgetător 22.11 – 20.12

Chiar dacă te cam nemulțumește situația financiară din ultimul timp, nu ai de ce să-ți faci prea multe griji. Spre surprinderea ta, în curând te vei bucura de un ajutor bănesc substanțial, fie din partea superiorilor ierarhici, fie din partea unei persoane extrem de apropiate.

Capricorn 21.12 – 19.01

Evită întâlnirile cu prietenii sau cu membrii familiei pe care-i știi ceva mai dificili! Zilele acestea, mai mult decât oricând, ești stresat și încărcat cu o energie negativă care te predispune la irascibilitate, critici dure și schimb de replici. Ai putea fi la un pas de un adevărat conflict.

Vărsător 20.01 – 18.02

Pari foarte nemulțumit de tine însuți și vrei să schimbi ceva. Ar fi bine să începi cu imaginea și comunicarea. Și, pentru că, indiferent cu ce vei alege să începi, te va costa ceva bani, încearcă să faci un împrumut. Și lucrează la siguranța de sine. Te va ajuta mult în tot ce faci.

Pești 19.02 – 20.03

În sfârșit, traversezi o perioadă scurtă, ce-i drept, în care nu-ți mai faci griji pentru ziua de mâine. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te transformi într-un om egoist. Este momentul să-i acorzi mai multă atenție partenerului de viață. Doar împărțiți și bune, și rele. Nu-i așa?