Iată ce aventuri te ­aşteaptă în sezonul estival!

Visezi să te relaxezi și să te distrezi la maxim în zilele toride de vară? Astrele ţi-au pregătit foarte multe surprize în sezonul estival. Pentru mulţi nativi e vremea schimbărilor importante atât în dragoste, cât și în plan financiar, dar mai ales, a marilor succese în carieră. Uite ce te așteaptă vara asta în funcţie de semnul zodiacal sub care ai venit pe lume!

Berbec

Te vei bucura de zile de vară excepţionale. Este momentul oportun pentru a-ţi lărgi grupul de prieteni. Spre mijlocul verii vei începe și o frumoasă poveste de dragoste. De bani nu vei duce lipsă pentru că munca ta asiduă începe să rodească. Atenţie deosebită însă, la contractele pe care le vei semna în această perioadă a anului!

taur

Nu ar fi exclus să întâmpini probleme serioase cu finanţele în vară. Și relaţia cu partenerul de viaţă scârţâie din toate încheieturile, iar certurile apărute pe fondul nemulţumirilor o pot destrăma. La serviciu vei fi apreciat de superiorii ierarhici, dar cel puţin deocamdată laudele nu-ţi aduc venituri suplimentare. Nu e cazul să faci excese.

gemeni

S-ar putea să te lași dus de val și să nu observi cum pierzi multe oportunităţi în ceea ce privește viaţa amoroasă. Căldura îţi cam spulberă cheful de muncă ceea ce te-ar putea pune într-o postură neplăcută în faţa șefilor. Dar acest lucru nu se simte la capitolul bani. Vei dispune de bugetul necesar pentru o vacanţă de vis.

RAC

Debordezi de energie pe tot parcursul sezonului estival și te străduiești să o consumi în totalitate. Flirtul inocent din timpul verii îţi va aduce relaţii de scurtă durată, dar frumoase. Și la serviciu vei fi foarte ager. Cu isteţimea și promptitudinea ta vei fi angajatul care rezolvă orice misiune așa că banii nu-ţi încurcă planurile.

leu

Ai foarte multă încredere în tine iar acest lucru te ajută enorm în relaţiile cu sexul opus. Zilele călduroase de vară îţi aduc și o relaţie stabilă care chiar dacă se va încheia la un moment dat, îţi va lăsa amintiri plăcute. Rezultatele eforturilor depuse la locul de muncă nu întârzie să apară. Finanţele îţi asigură o distracţie pe cinste.

FecioarĂ

Expunerile la soare îţi vor aduce multe oportunităţi pentru flirt, iar unele dintre ele se vor concretiza. Spre sfârșitul lunii lui Cuptor e posibil chiar să cunoști persoana dragă la care visezi de o viaţă și să constaţi că este într-adevăr, sufletul tău pereche. Cu finanţele stai cam prost, dar acest lucru nu-ţi va da planurile de vacanţă peste cap.

balanȚĂ

Ești un romantic incurabil, lucru pe care-l vei dovedi din plin și în sezonul estival când vei avea șansa să-ţi întâlnești partenerul potrivit. În ceea ce privește jobul, e momentul schimbărilor majore. S-ar putea să-ţi găsești un post mai bun, mai bine plătit care să-ţi asigure și o funcţie mai importantă.

scorpion

Gelozia și posesivitatea te fac să-ţi pierzi controlul. Și partenerul de viaţă. Dacă nu pui frâu pornirilor tale negative, în loc să te distrezi, în vara asta vei avea numai frământări sufletești și multă suferinţă. Ai grijă! E posibil să fii penalizat și la serviciu pentru neîndeplinirea sarcinilor de lucru.

săgetător

Ești mare amator de plimbări și senzaţii tari. Chiar dacă bugetul îţi oferă oportunităţi de distracţie, fii atent și nu face excese de nici un fel pentru că s-ar putea să închei sezonul cu mari dezamăgiri. Nu pari în a te opri să-ţi cauţi sufletul pereche. Păcat că nu prea ai șanse.

capricorn

Dacă ai o relaţie de lungă durată, pentru tine s-ar putea să urmeze sezonul… certurilor. Sau chiar al despărţirilor. Pregătește-te pentru o vară zbuciumată. Cu răbdare și ambiţie vei trece însă, peste toate obstacolele. Cel puţin din punct de vedere profesional și financiar nu vei avea probleme.

Vărsător

Nu te poţi bucura de frumuseţea zilelor toride de vară așa cum ai făcut-o în anii trecuţi. Cu banii puţini de care dispui, neliniștile sentimentale și atitudinea ta perfecţionistă nu te vei putea bucura de distracţie la cote maxime. Mulţumește-te cu o binemeritată relaxare după un an de muncă.

pești

Viaţa ta se poate transforma într-un basm în această vară. Nu-ţi rămâne decât să lași în urmă neînţelegerile, conflictele și relaţiile eșuate și să mergi cu prietenii în vacanţă. Șansa este de partea ta. S-ar putea să-ţi întâlnești partenerul perfect pentru tine.

Pagini realizate de Ionela Chircu