Concordia Chiajna nu a reușit să câștige nici în al doilea meci oficial din acest sezon, pierzând cu 2-3 la Brașov, în etapa a XXI-a a Ligii I la fotbal. Chiar dacă situația nu este disperată, faptul că jucătorii ilfoveni sunt departe de evoluția din tur nu face decât să dea apă la moară pesimiștilor care anticipau un retur de coșmar pentru Paraschiv & Co.

Supărat pe faptul că elevii săi au pierdut partida cu Braşovul după ce au condus, antrenorul Ilie Stan a dat vina pe lipsa de maturitate. “Era bun şi un egal. Avem jucători tineri, talentaţi, dar care poate nu sunt încă pregătiţi să facă faţă la acest nivel. Am făcut o repriză bună, am dominat. Apoi am înscris în startul reprizei secunde. Am făcut însă greşeli elementare. Greşeli de marcaj la faze fixe… Am dormit şi am pierdut trei puncte. Jucătorii cu experienţă au fost primii care greşeau. Paraschiv trebuia să vorbească, dar chiar el a fost cel care a greşit. Acum ne aşteaptă un program foarte greu. Jucăm cu Dinamo. cu Astra, cu U Cluj. Trebuie să fim mai responsabili cu meseria noastră. Acum avem o săptămână să ne pregătim. Important e ca ei să creadă că putem lua puncte cu Dinamo”, a declarat Ilie Stan. 

Rezultatele etapei a XXI-a a Ligii I la fotbal:

FC Brașov-Concordia Chiajna 3-2 (Buga ‘59, Oltean ‘63, Batin ‘86 / Belu ‘48, Popovici ‘90+2), Gloria Bistriţa-Ceahlăul 0-0, Steaua-Gaz Metan Mediaș 3-0, Viitorul Constanţa-U Cluj 1-1, CFR Cluj-Oţelul 0-1, Petrolul Ploiești-CSMS Iași 2-1, Rapid-Dinamo 0-1, Pandurii Tg Jiu-FC Vaslui 2-1, CS Tr Severin-Astra Giurgiu 0-0.