Ne aflăm în săptămâna marilor reduceri 

Săptămâna prețurilor mici a început încă de vineri, 21 noiembrie, și se încheie în acest week-end. Dacă vrei să-ți cumperi haine pentru sezonul rece, încălțăminte de iarnă, aparatură electrocasnică sau  orice altceva, e momentul să colinzi prin magazine. Multe dintre acestea își vor vinde marfa la jumătate de preț, sau chiar mai ieftină. 

Cea de-a patra ediție a campaniei de reducere a tarifelor la produsele de uz casnic și personal, Black Friday, demarată de marile centre comerciale, se desfășoară în această perioadă, în întreaga țară. Agenții economici își întâmpină acum clienții cu oferte speciale, unele mai tentante ca altele. Tarifele pe care le percep pentru foarte multe articole sunt reduse cu peste 50%. Așadar, dacă vrei să-ți înnoiești garderoba, seturile de bucătărie, sau să-ți schimbi un lucru important în casă, mergi și interesează-te de ofertele disponibile. 

Tarifele cele mai mici vor fi pe 28 noiembrie 

În unele centre comerciale vei avea de ales din sute de promoții. De exemplu, la un telefon mobil Apple iPhone care costă 1.799 de lei poți beneficia de o reducere de cel puțin 200 de lei. Cu puțin noroc, un televizor LED de 999 de lei, l-ai putea cumpăra în aceste zile mai ieftin cu 300 de lei. Reducerile sunt aplicate și de magazinele online, la achiziționarea produselor pe internet. Cele mai mici tarife vor fi pe 28 noiembrie, în așa-numita Vinere Neagră (după denumirea programului). Atenție, însă! Prețurile nu vor fi scăzute la toate centrele comerciale în același timp și cu aceleași procente. Fiecare magazin își rezervă dreptul de a practica reducerile doar în anumite zile, sau chiar într-o singură zi a săptămânii. În anumite magazine, campania prețurilor mici se va derula până la data de 1 decembrie. 

 ”Majoritatea ofertelor de la magazinele locale se vor împărţi pe toată durata săptămânii Black Friday 2014, adică 20 noiembrie – 1 decembrie. Feno­menul Black Friday, numit și Vinerea Neagră, sau Vinerea Reducerilor, a ajuns de puțini ani și în România, însă a devenit, rapid, extrem de popular, pentru că foarte multe magazine și retaileri au oferit (și vor oferi și în 2014) reduceri importante în această zi”, spun organizatorii.

Ce poți să cumperi mai ieftin? 

 Bluze, cămăși, pantaloni, geci, jachete, rochii și alte articole vestimentare – au reduceri chiar până la 70%, 

 Lenjerie intimă – mai ieftină cu 60%, 

 Aparate foto, laptopuri, televizoare, tablete, componente PC etc. – se vând la prețuri mai mici cu până la 60%, 

 Ghete, cizme, pantofi și alte produse din piele – sunt mai ieftine cu până la 70%, 

 Jucării și articole pentru copii – au prețul redus cu 40%, 

 Cărți și cadouri – aproape la jumătate de preț,  

 Ceasuri, bijuterii, decorațiuni interioare ș.a.m.d. – mai ieftine cu 40%.

 

De unde iei ce-ți trebuie la cele mai bune prețuri?

Câteva dintre maga­zi­nele care-și vor scoate la vânzare produsele la preț redus, în aceste zile, sunt: 

Miniprix, La Femme, Store Fashion, Mall Boutique, Jadu, Depurtat.ro, TinaR, Azerty – diverse elec­trocasnice, Mediadot – unde vei găsi compenente PC, Conrad – produse electronice.