Vino cu micuţul tău la teatru, concerte şi ateliere de creaţie în aer liber!

La Mogoșoaia distracțiile se țin lanț în această vară. Până la finele sezonului estival, în Parcul Brâncovenesc din comuna Mogoșoaia, în fiecare week-end vor fi prezentate piese de teatru, concerte și ateliere de animație socio-educative, de sport și cultură pentru copii și tineri. 

Accesul este gratuit 

Comuna Mogoșoaia din județul Ilfov va fi regina evenimentelor de destindere și bună dispoziție în sezonul estival. În Parcul Brâncovenesc vor domni  spectacolele de tea­tru, concertele și multe alte activități recreative pentru toate vârstele, organizate în aer liber. Vino cu mezinul familiei în Parcul din Mogoșoaia la sfârșitul fiecărei săptămâni și vă veți distra și relaxa împreună. În fiecare week-end, cel mic va păși într-o lume magică prin intermediul pieselor de teatru destinate copiilor. Intrarea este liberă. Iată programul evenimentelor! 

Sâmbătă și duminică – în fiecare săptămână, de la orele 18.00 vor fi organizate piese de teatru și concerte de muzică. Totul se va desfășura într-o atmos­feră de poveste, la umbra unui stejar bătrân, ce datează de peste 200 de ani.

De la orele 17.00 la orele 20.00, pe Aleea Prin­cipală care duce la Palatul Mogoșoaia vor avea loc atelierele de animație socio-educativă pentru tineri și copii. Concret, copiul tău va învăța să-și dezvolte abilitățile prin intermediul jocurilor, lucrului în echipă și al comunicării. În plus, puștiul tău va beneficia și de ateliere de limbi străine – spaniolă, italiană, portugheză, susținute de voluntari din Spania, Brazilia, Argentina și Armenia. 

Surprizele nu se opresc aici! Pe tot parcursul lunii august, în fiecare week­e­nd, începând cu orele 19.00 se desfășoară proiectul „Alerg un maraton”. Proiectul are ca scop promovarea în rândul tinerilor a unui stil de viață sănătos. Participanții, cu vârs­te între 7-18 ani  beneficiază de pregătire și sfaturi referitoare la dietă și importanța practicării unui sport. La finalul antrenamentelor par­ti­cipanții vor participa la un maraton.

„Știm cât de important este pentru fiecare dintre noi să își petreacă puținul timp liber într-un mod cât mai plăcut și relaxant. Cu acest scop am amenajat Parcul Brâncovenesc asemenea unei oaze de liniște care să ofere activități pentru toate gusturile și vârstele, de la sport și cultură până la ateliere de dezvoltare personală pentru copii și tineri”, a declarat Paul Precup, primarul comunei Mogoșoaia.