Nu-l cunoaşte nimeni şi de aceea nu-l cheamă nimeni pe la televiziuni. De fapt, cine dă doi bani pe ceea ce face Ion Stoica în Buftea şi ce contează Buftea pentru o televiziune naţională? Suntem ca şi inexistenţi! De aceea, Ion Stoica nu are acces decât la Zero TV, televiziunea de casă a PPDD şi la B1 TV, unde se dau bani grei ca să apari pe sticlă. Dar are balta peşte!

Recent, Ion Stoi­ca a apărut la B1 TV şi s-a plâns că unul dintre contracandidaţi, Gheorghe Pistol, a umplut oraşul de bannere şi de afişe, nesocotind  dispoziţiile primăriei Buftea, pe care tot el, Ion Stoica le-a dat. Şi că numai el, Gheor­ghe Pistol, duce o campanie electorală agresivă în Buftea, unde neprihăniţii Ion Stoica şi Radu Titus Marinescu sunt ca nişte sfinţi şi aproape că n-au bannere deloc. Mai mult, a lăsat să se înţeleagă din aceasta că ar avea deja o alianţă cu liderul PSD. Deci o altă minciună sfruntată!

Aceasta a fost culmea culmilor, limita superioară a nesimţirii. Iată cu câtă seninătate poate să mintă acest om, antrenat să facă asta de pe vremea când se jura că supa e de azi şi că în pahar erau 100 de mililitri de whisky curat, deşi pusese jumătate apă.

Buftea este plină de afişele lui Stoica, plină de bannerele lui, de pe care, culmea, continuă să mintă că a asfaltat, că a canalizat, că a promis şi că a făcut. Normal era să scrie cât bănet a strâns în patru ani ca primar, dacă se dorea sincer cu alegătorii. Dacă cineva ar număra bannerele din Buftea, ar constata ca Ion Stoica are de vreo trei ori mai multe decât toţi contracandidaţii săi la un loc şi tot el strigă că e defavorizat.

Mai încolo, nervos cu nervii, declară tot sus şi tare că liderul PNL Buftea l-a scuipat în sediul Poliţiei Buftea. Culmea, nimeni în afara lui n-a văzut asta, dar el, ca un om onest şi ca primar în exerciţiu s-a dus şi a reclamat faptul la organele de poliţie. Suntem curioşi cum a sunat reclamaţia: „domnule comandant, declar că am fost scuipat şi că saliva îi aparţine lui Gheorghe Pistol, vă rog să o trimiteţi la analiză. De asemenea am fost ameninţat că mă bate în alegeri.”?

Gheorghe Pistol n ar fi coborât la nivelul de a-l scuipa pe Ion Stoi­ca, aşa cum nu ar scuipa pe nimeni, niciodată. Gheorghe Pistol este un om atât de respectuos în-cât se adresează tuturor cu pronumele de politeţe. Nici măcar în cazul unui om atât de mic şi de josnic precum este Ion Stoica, Gheorghe Pistol nu s ar fi înjosit scuipându-l, pentru că are întotdeauna o replică care să conteze mai mult decât un scuipat.

Deunăzi, la Zero TV,  veniseră vreo 40 de candidaţi la primăriile oraşelor de prin ţară. Singurul care n-a prezentat o platformă-program, n-a declarat ce şi cum va fa-ce ca viitor primar al oraşului, a fost Ion Stoica. El a mers la OTV ca să se plângă că „unii au deschis spitalul din Buftea” unde el n-are niciun merit, deşi a venit cu un ditamai dosarul care „dovedea” că a făcut 100 demersuri pentru a-l redeschide.  Ar fi fost furios dacă moderatorul arunca un ochi pe dosarul respectiv şi-l prindea cu minciuna în fapt. Asta dacă dosarul nu i-a fost dat de prin secretariatul OTV ca să dea bine la imagine.

Mai departe, tot pe stilul plângăcios care l-a consacrat, primarul a con­tinuat povestind cum acelaşi Gheorghe Pistol i-a pus piedici în calea înfiinţării liniei de trans-port Buftea-Bucureşti, adică eterna minciună marca Ion Stoica.

Acesta este primarul care mai vrea patru ani de mandat: un om mic, josnic, mincinos, derutat de faptul că nu mai are şanse în alegeri, un om care recurge la diver-siuni, minciuni în public, un om capabil să inventeze dosare şi acte inexistente, un om care moare de frica pierderii alegerilor şi va încerca să le fraudeze. Cine şi-ar pu-tea dori un asemenea om ca primar, un om care minte cu seninătatea cu care respiră?!