Poveştile pentru suflet, amuzante şi cu întâmplări nemaipomenite se ascultă cel mai bine acolo unde sunt oameni calzi, veseli şi primitori. Adică, miercuri seară, în inima oraşului Măgurele, în Aula Facultăţii de Fizică.

Dacă vrei să te bucuri cu adevărat de o seară specială, de visare, bună dispoziţie şi relaxare, o ieşire la teatru ar putea fi cea mai bună alegere. Profită de vremea splendidă de 1 Martie şi invită-ţi iubita la un spectacol de excepţie! Nume sonore în lumea teatrului românesc pun în scenă una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez. Pentru câteva momente bune, “Vine Barza!” te poartă într-o călătorie plină de umor de cea mai bună calitate. Adriana Trandafir, Laura Cosoi, Mihai Ciucă şi Doina Teodoru se aventurează într-o captivantă poveste de familie, de iubire, dulce-amară, clădită pe un vârtej de emoţii, seducţie şi intrigi care stârnesc hohote de râs. Vino să vezi în ce încurcături intră şi trăieşte odată cu ei, situaţiile amuzante!

Primarul Narcis Constantin: “Vă ofer un dar special, o seară de spectacol”

Invitaţia vine chiar din partea primarului Narcis Constantin şi a fost lansată pe pagina sa de facebook. “Am deosebita plăcere de a sărbători alături de dumneavoastră venirea primăverii şi de a vă oferi un dar special de Mărţişor, o seară de spectacol pentru toţi iubitorii de teatru. Vă invit în data de 1 Martie, orele 19:00, în Aula Facultăţii de Fizică, la piesa de teatru „Vine Barza!”. Accesul în sală se va face începând cu orele 18:00, iar locurile vor fi ocupate în ordinea sosirii”. Acesta este mesajul transmis de Narcis Constantin, primarul oraşului Măgurele, tuturor iubitorilor de teatru şi de frumos care doresc să sărbătorească venirea primăverii admirând punerea în scenă a unei legende culeasă şi adaptată după povestea  dramaturgului Andre Roussin.