Nu este pentru prima oară când Ionuț Chirilă este în discuții cu Dinamo pentru a reveni la clubul unde s-a format ca antrenor și unde își are „rădăcinile”. De această dată, se părea că cel poreclit „Capello” e mai aproape ca oricând de banca tehnică a formației din Ștefan cel Mare, legăturile sale de prietenie cu Constantin Anghelache, via Mircea Lucescu, fiind recunoscute de toată lumea. Totuși, deși Chirilă s-a întâlnit cu Anghelache mai bine de o oră și jumătate, în biroul acestuia de la Rin Hotel, chiar înaintea zilei în care Mulțescu a fost schimbat, se pare că ceva „nu a mers”, iar în locul lui Chirilă la Dinamo a fost instalat Flavius Stoican. Discuția rămâne, însă, deschisă.

Egal cu o fostă campioană

Concordia Chiajna și Oțelul Galați au terminat la egalitate, 1-1, jocul lor direct din etapa a 8-a a Ligii I. Deși cu multe absențe, Concordia a reușit să scoată un punct împotriva fostei campioane, care a și condus cu 1-0 după un gol marcat imediat după pauză. Din fericire, Ionuț Chirilă a schimbat inspirat: Gomo Onduku a fost trimis în banda stângă în locul lui Coșereanu, înlocuit de Zaharia, iar pe dreapta, Neagu a fost schimbat cu Strătilă. De altfel, ex-dinamovistul e cel care a creat golul lui Zaharia, centrând perfect în minutul 65 pentru un 1-1, până la urmă, echitabil.

Concordia a jucat cu Râmninceanu – Creţu, Leca, Melinte, Savin – Neagu (53 Strătilă), Coșereanu (61 Zaharia), Roșu, Purece – Onduku, Wellington (77 Florea). Ca de obicei optimist, Chirilă a apreciat că „în condițiile în care am avut cinci absențe foarte importante și a trebuit să improvizăm, pot să spun că rezultatul a fost bun, împotriva unei echipe care a jucat în Champions League. Suntem în grafic, avem 7 puncte în cinci etape. Dacă scoatem 5 puncte din cele trei meciuri restante, va fi perfect”.

Da, am discutat cu Ionu Chirilă, dar a fost vorba de posibilitatea de a împrumuta la Chiajna jucători de la echipa a doua a lui Dinamo, nu de altceva. Constantin Anghelache, președinte FC Dinamo

Rezultatele etapei a VIII-a a Ligii I:

Săgeata Năvodari-Corona Brașov 1-0, Gaz Metan Mediaș-U Cluj 2-1, Poli Timișoara-Viitorul Constanța 0-0, FC Brașov-FC Vaslui 1-1, Dinamo-Petrolul Ploiești 1-1, FC Botoșani-Steaua 1-2, CFR Cluj-Pandurii Tg Jiu 1-1, Concordia Chiajna-Oţelul Galaţi 1-1, Astra Giurgiu-Ceahlăul Piatra Neamţ 0-0

Ilfovenele, rezultate pe bandă rulantă

Liga a II-a, etapa a III-a: FC Clinceni-Unirea Slobozia 3-1, ACS Berceni-Sportul Studențesc (echipa din Regie a fost exclusă); etapa a IV-a: CSMS Iași-FC Clinceni 0-2, Rapid Suceava-ACS Berceni 0-2.

Liga a III-a, etapa a IV-a, seria a II-a: CS Afumaţi–Oţelul II Galaţi 3-3, FC Voluntari–CS Ștefănești 1-0, Progresul Cernica–Conpet Cireșu 2-0, Viitorul Axintele–Gloria Popești Leordeni 1-0

Liga a III-a, etapa a IV-a, seria a III-a: Viitorul Domnești–Concordia II Chiajna 2-0, Inter Clinceni–Dinamo II 1-1, CS Balotești–Juventus 1-0, FC Balș–CS Tunari 1-0, CS Vișina Nouă–CS Podari 2-0.

Liga a IV-a, etapa a III-a:  Ciorogârla–Măgurele 2-2, Glina–Periș 2-1, Sintești-Grădiștea 1-3, Dragomirești Vale–Găneasa (oaspeții nu s-au prezentat), Moara Vlăsiei–ACS Domnești 1-1, Pasărea–Snagov 4-0.