În repriza secundă, noi am avut multe ocazii să înscriem pentru a face un bun rezultat. Pe final am luat un gol, însă adversarii noștri au fost destul de duri în cursul jocului’, a declarat antrenorul portughez Jose Mourinho la finalul meciului cu ŢSKA Moscova (1-1), de marţi, din prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.
‘Ei au muncit mult și în final au reușit să înscrie acest gol care i-a făcut bucuroși. Nu prea am înţeles ce s-a întâmplat la acea fază, pentru că eram departe. Însă chiar înainte de acest gol, pot să spun că a existat un fault evident la Cristiano Ronaldo, iar al patrulea arbitru l-a văzut. Eu am crezut că va fi un arbitru experimentat la acest meci, dar arbitrii se mai înșeală, așa este fotbalul. A fost un meci dificil, la fel și terenul. Nu mă aștept la un meci ușor la Madrid’, a conchis tehnicianul portughez.
La rândul său, Leonid Sluţki, antrenorul echipei ŢSKA Moscova, a afirmat că ‘am primit un gol dintr-o eroare defensivă. Dar pe finalul reprizei secunde, noi am atacat și ne-am creat mai multe ocazii. Per ansamblu, consider că am jucat bine, iar golul este unul meritat. Rezultatul ne dă speranţe pentru mai departe, chiar dacă Real Madrid rămâne favorită’.